Ad

Voisiko Bitbot hyötyä Nvidian loistavan tuloksen jälkeen?

päälle May 27, 2024
Listen
  • Nvidia Corp raportoi toisesta menestyksekkäästä vuosineljänneksestä viime viikolla.
  • Tässä, mitä se voi tarkoittaa niille, jotka ovat sijoittaneet Bitbotiin.
  • Bitbot-tokenien ennakkomyynti on nyt kerännyt lähes 3,9 miljoonaa dollaria.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Uutiset kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Nvidia Corp raportoi viime viikolla toisesta huippumenestyksekkäästä vuosineljänneksestä, mutta Dan Ives Wedbush Securitiesista on vakuuttunut siitä, että “juhlat on vasta alkamassa” tekoälyn suhteen.

Etsitkö signaaleja ja hälytyksiä ammattimaisilta kauppiailta? Rekisteröidy Invezz Signals™ -palveluun ILMAISEKSI. Kestää 2 minuuttia.

Nvidian raportti lupaa hyvää tekoälyprojekteille

Copy link to section

Kyseinen puolijohdejätti julkaisi myös vaikuttavat ohjeet 22. toukokuuta ja ilmoitti yhdestä osakejaosta sen jälkeen, kun sen osakekurssi ylitti 1 000 dollaria ensimmäistä kertaa.

Silti Ivesillä ei ole todellisia arvostusongelmia, koska nyt “on vuoden 1995 hetki eikä vuoden 1999”. Wedbushin analyytikko odottaa teknologiajättien saavuttavan lopulta 4 biljoonan dollarin arvon Gen AI:n myötä, kuten hän kertoi äskettäin antamassaan haastattelussa CNBC:lle.

Markkinoiden keskittyessä tekoälyyn entisestään, myös Bitbotin kaltaiset kasvavat nimet voivat hyötyä. Sukelletaanpa syvemmälle ja tarkastellaan, miksi tekoäly voisi olla materiaalinen myötätuuli edellä mainitulle lohkoketjuprojektille.

Bitbot on halvempi vaihtoehto tekoälylle altistumiseksi

Copy link to section

Tekoälyn nopea kasvu saattaa olla Bitbotille eduksi, koska se on Telegram-treidibotti. Joten se hyödyntää lähinnä tekoälyä ja auttaa sinua tekemään älykkäämpiä päätöksiä treidaajana tai sijoittajana rahoitusmarkkinoilla.

Lisäksi voit käyttää Bitbotia myös sijoituksena, koska sillä on oma, samanniminen natiivi kolikko.

Itse asiassa Bitbot-tokeniin sijoittaminen voi olla helpompaa kuin Nvidian kaltaisiin niille, jotka ovat kiinnostuneita altistumaan tekoälylle, koska sen hinta on vain muutamia senttejä verrattuna Nvidiaan reilusti yli 1 000 dollariin per osake.

Yksinkertaisesti sanottuna et todennäköisesti ole pääomarajoitteinen, jos päätät rakentaa aseman Bitbotissa. Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja äskettäin lanseeratusta kryptotokenista.

Bitbot-token saattaa olla parempi kuin sen vertaiset

Copy link to section

Useiden tokenien joukossa, jotka tyypillisesti viittaavat hyvään sijoitukseen, on sen kysyntä – ja sitä Bitbot on saanut paljon osakseen.

Syy siihen, miksi tämä Telegram-treidibotti houkuttelee vahvaa kysyntää, saattaa johtua siitä, että se on ei-säilytysalusta, mikä tekee siitä turvallisemman ja siksi paremman valinnan kuin sen kilpailijat.

Bitbot on melko äskettäin käynnistetty projekti, mutta se on jo kerännyt lähes 3,9 miljoonaa dollaria meneillään olevan ennakkomyynnillä – minkä jälkeen sen alkuperäinen token todennäköisesti listautuu kryptopörssiin, mikä auttaa nostamaan sen hintaa entisestään ja on merkittävä etu niille, jotka ovat sijoittaneet Bitbot ennakkomyynnissä.

Oletko kiinnostunut tietämään, kuinka voit sijoittaa Bitbotin ennakkomyyntiin tänään? Vieraile sen verkkosivuilla tämän linkin kautta.

Lyhyen aikavälin katalyytit Bitbot-kolikolle

Copy link to section

Kuten on selvää, Bitbot pohjimmiltaan asettaa sinut hyötymään kahdesta nopeimmin kasvavista markkinoista: tekoälystä ja kryptovaluutoista. Molempien odotetaan kasvavan moninkertaiseksi tulevina vuosina.

Mutta se ei tarkoita, että tekoälystä ja kryptosta puuttuisi lähiajan katalyyttejä. Yhdysvaltain SEC on jo hyväksynyt Bitcoin-pörssissä noteeratut rahastot, jotka tuovat institutionaalista pääomaa krypto-avaruuteen ja joiden odotetaan auttavan markkinoita yleisesti menestymään hyvin vuonna 2024. Se voi toimia myös Bitbotille myötätuulena.

Lisäksi Yhdysvaltain keskuspankki on ilmoittanut koronlaskujen alkamisesta myöhemmin tänä vuonna, mikä on yleensä positiivista sekä krypto- että teknisille innovaatioille, kuten tekoälylle.

Jos olet vakuuttunut ja haluat siksi tietää lisää Bitbotista ennen kuin teet päätöksen sijoittaa siihen, napsauta tätä vieraillaksesi sen verkkosivustolla nyt.

Yhdysvallat Kryptovaluutta Maailman Pohjois-Amerikka