Ad

Coren ja Uniswapin hinnat nousussa, kun BitBotin tokenmyynti kiihtyy

päälle May 28, 2024
Listen
  • Core oli yksi parhaiten suoriutuvista kryptovaluutoista lauantaina.
  • Sen ekosysteemiin lukittu kokonaisarvo hyppäsi ennätyskorkealle.
  • BitBotin merkkien myynti on kiihtynyt tässä kuussa ja lähestyy loppuaan.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Uutiset kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Core- ja Uniswap-tokenien hinnat jatkoivat nousuaan viikonlopun aikana, kun kryptomarkkinoiden viimeaikainen vauhti hiipui. $CORE token nousi kaksi päivää putkeen ja leijuu lähellä korkeinta swingiä sitten huhtikuun 26. päivän. Se on noussut yli 56 prosenttia tämän kuun alimmasta tasostaan.

Etsitkö signaaleja ja hälytyksiä ammattimaisilta kauppiailta? Rekisteröidy Invezz Signals™ -palveluun ILMAISEKSI. Kestää 2 minuuttia.

Uniswap-tokenin hinta on myös noussut jyrkästi viime päivinä. Se nousi lauantaina 11,17 dollariin, korkeimmalle tasolle sitten huhtikuun 10. päivän. Samaan aikaan BitBot jatkoi tokenmyyntiään tällä viikolla keräten yli 3,8 miljoonaa dollaria sijoittajilta.

Core ja Uniswap johtavat rallia

Copy link to section

Core on nopeasti kasvava lohkoketjuverkosto, jonka tokenin markkina-arvo on yli 2 miljardia dollaria. Verkoston tavoitteena on lisätä Bitcoinin käyttöönottoa kehittäjien keskuudessa. Kuten Stacks, verkko antaa kehittäjille mahdollisuuden rakentaa Ethereum Virtual Machine (EVM) -yhteensopivia älykkäitä sopimuksia Bitcoin-käyttöisellä lohkoketjulla.

Tämä on huomionarvoista, koska Bitcoin on maailman turvallisin lohkoketju. Se on myös alan suurin toimija yli 1,3 biljoonan dollarin markkina-arvollaan. Coren ekosysteemi on melko pieni, ja verkon kokonaisarvo lukittuina (TVL) on vain 26 miljoonaa dollaria, mikä on korkein taso koskaan.

Ekosysteemin suosituimmat dAppit ovat Colend Protocol, Glyph Exchange, COREx Network ja Sushi. Siksi Core tokenin hinta nousi huimasti, koska DeFi TVL hyppäsi ennätyskorkealle, kun taas verkossa panostettujen Bitcoinien määrä on noussut lähes 2 000:een.

Uniswapin hinta hyppäsi sen jälkeen, kun yhtiö pyysi Yhdysvaltain arvopaperi- ja pörssikomissiota (SEC) peruuttamaan tulevan kanteensa. Voimakkaasti muotoillussa lausunnossa yhtiö väitti, että SEC ymmärsi ja tulkitsi väärin sen liiketoimintaa.

Nousu kiihtyi, kun SEC hyväksyi spot Ethereum ETF-rahastot torstaina. Tämä hyväksyntä tapahtui jo muutama kuukausi sen jälkeen, kun virasto antoi lupauksensa Bitcoin ETF-rahastoille, joihin on nyt kertynyt yli 50 miljardia dollaria omaisuutta.

BitBotin tokenmyynti kiihtyy

Copy link to section

Samaan aikaan BitBot-verkosto lähestyy erittäin onnistuneen tokenmyyntinsä loppua. Se on siirtynyt myynnin 14. vaiheeseen, joista 15. vaihe tulee olemaan viimeinen. Tänä aikana kehittäjät ovat keränneet sijoittajilta yli 3,8 miljoonaa dollaria.

BitBot on yritys, joka pyrkii tulemaan Telegram-bottimarkkinoiden suurimmaksi toimijaksi miljoonille käyttäjille. Yhtiö työskentelee kehittyneen kauppabotin parissa, joka sisältää perinteisiä teknisiä analyysistrategioita tekoälyn (AI) kanssa.

Lisäksi kehittäjät keskittyvät alustan turvallisuuteen varmistamalla, että siinä on ei-säilytysominaisuuksia. Tämä tarkoittaa, että sen asiakkaat säilyttävät kryptovaluuttojensa hallinnan, mikä lohduttaa heitä erityisesti tänä hakkerointiaikana.

BitBotin tokenin haltijat saavat tuottoa verkoston panostamisesta ja sen hallinnassa vaikuttamisesta. Voit ostaa $BITBOT-tokenin täältä.

Tämä artikkeli on käännetty englannista tekoälytyökalujen avulla, minkä jälkeen paikallinen kääntäjä on oikolukenut ja muokannut sen.

Kryptovaluutta