Bitfinex deed grote investering in derivatenplatform LN Markets

By: Ali Raza
Ali Raza
Ali speelt een sleutelrol in het cryptocurrency-nieuwsteam. In zijn vrije tijd reist hij graag en speelt hij graag cricket,… read more.
on sep 8, 2020
  • Bitfinex heeft onlangs geïnvesteerd in een nieuwe derivatenbeurs.
  • De beurs, bekend als LN Markets, is gebaseerd op Bitcoin's Lightning Network.
  • Bitfinex is een groot voorstander van LN, en het was verheugd zijn steun te tonen.

Volgens nieuwe rapporten heeft Bitfinex, een grote crypto-exchange in Hongkong, onlangs een aanzienlijk bedrag geïnvesteerd in een nieuwe derivatenbeurs op basis van het Lightning Network van Bitcoin. Het platform in kwestie staat bekend als LN Markets, dat onlangs een financieringsronde sloot waarin de investering van Bitfinex was aangekomen.

Wie is LN Markets?

LN Markets is een jong platform dat pas in maart van dit jaar werd gelanceerd. Sindsdien trok het echter veel aandacht en bereikte het totale verhandelde volume al bijna $ 10 miljoen. Het platform heeft meer dan 100 kanalen die het met de centrale verbinden.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Het is zo gebouwd dat het snel en goedkoop geld kan verzenden, net als het Lightning Network (LN) zelf. In feite verbindt het handelaren met Bitcoin-derivatenmarkten door het geld van de gebruikers via de LN te sturen.

Ondertussen biedt de exchange handel met hefboomwerking aan, tot 50x. En dankzij de nauwe verbinding met het Lightning Network kunnen gebruikers elke LN-portemonnee gebruiken om rechtstreeks te handelen.

Bitfinex heeft geïnvesteerd om zijn steun aan LN te tonen

Hoewel verwacht wordt dat de investering van Bitfinex zeker opmerkelijk is, weigerden de functionarissen van LN Markets om het ontvangen bedrag bekend te maken.

Het bedrag werd ook bewaard door de ambtenaren van Bitfinex. Toch gaf de CTO van de beurs, Paolo Ardoino, commentaar op de verhuizing. Hij zei dat dit de eerste openbare investering van Bitfinex is. Als zodanig dient het ook om de steun van de beurs voor de LN te tonen.

Bitfinex is altijd een groot voorstander geweest van LN-technologie en de beurs waardeert de kans om haar steun te betuigen via deze investering.

Ondertussen verklaarden de handelaar van LN Markets en een bekende BTC-ontwikkelaar, Tobias Hoffmann, dat de manier waarop LN Markets werkt een goed model is voor de manier waarop beurzen hun gebruikers in staat zouden moeten stellen om met hun fondsen te werken. Zeker als het gaat om het koppelen van de wallets aan de beurs.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
7/10
67% van particuliere CFD accounts verliezen geld