PayBito vermeldde cashback-token KICKS op zijn platform

By: Ali Raza
Ali Raza
Ali speelt een sleutelrol in het cryptocurrency-nieuwsteam. In zijn vrije tijd reist hij graag en speelt hij graag cricket, snooker en… read more.
on sep 15, 2020
  • PayBito is van plan om gebruikers meer gediversifieerde handelsopties aan te bieden.
  • KICKS volgt een uniek proces, omdat het een andere benadering van e-commerce en sociale media vereist.
  • PayBito biedt een van de beste prijzen en laagste kosten ter wereld.

Een cashback-token voor loyaliteitsprogramma’s KICKS is vermeld door de top wereldwijde cryptocurrency-exchange PayBito. PayBito zal gebruikers gediversifieerde handelsopties bieden met de toevoeging van KICKS aan zijn handelsplatform, aldus de aankondiging .

KICKS is een crypto-uitwisseling die is ontworpen om de loyaliteitsprogramma’s van zakelijke organisaties te stroomlijnen met behulp van het ecosysteem van SESSIA. Het SESSIA-systeem is gebaseerd op blockchain-technologie en werkt als een sociaal netwerkprotocol dat consumenten en bedrijven verbindt zonder tussenpersonen.

De unieke aanpak om bedrijven en consumenten met elkaar te verbinden

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Het werkt niet zoals de traditionele bedrijfsopzet waarbij een tussenpersoon de bedrijven verbindt met consumenten van hun producten of diensten.

Aangezien PayBito KICKS op zijn platform vermeldt, zal het beschikbaar zijn voor gebruikers om transacties binnen het SESSIA-ecosysteem te vergemakkelijken. Managing director van PayBito Raj Chowdhury, terwijl hij commentaar gaf op de ontwikkeling, zei dat PayBito handelaren diversiteit biedt om een breed scala aan tokens te kiezen.

PayBito streeft ernaar om een breed scala aan tokens aan de handelaren aan te bieden”, zei hij.

Raj onthulde ook dat het bedrijf zijn portfolio uitbreidt met een unieke troef die alle gebruikers van het bedrijf ten goede zal komen.

KICKS hanteert een niet-conventionele benadering van e-commerce

Het belangrijkste idee achter de KICKS tokens en zijn platform SESSIA is volgens Raj intrigerend. De aanpak is uniek en verschilt van andere vergelijkbare platforms omdat er een niet-conventionele benadering van e-commerce en sociale media voor nodig is.

Raj zei dat het potentieel van het proces enorm is, gezien het huidige marktscenario waarin bedrijven manieren willen hebben om hun kosten te minimaliseren wanneer ze contact opnemen met consumenten.

Hij onthulde dat het bedrijf denkt dat KICKS van enorm nut zal zijn voor handelaren, en ze zijn er zeker van dat de reactie van consumenten positief zal zijn.

PayBito biedt een van de laagste tarieven in de branche

PayBito is populair vanwege de brede dekking van crypto-activa. Nu is het belang van het bedrijf om handelaren meer opties te bieden om hun investeringen te diversifiëren en minder risico’s te nemen. Deze benadering heeft de beurs algemeen bekend gemaakt vanwege zijn ondersteuning bij portefeuillediversificatie met een breed scala aan aangeboden producten.

Afgezien van hun gediversifieerde producten, biedt PayBito enkele van de beste cryptoprijzen met de laagste handelskosten. De geavanceerde beveiligingsprotocollen, portefeuilles met meerdere handtekeningen, directe fiat-stortingen en ondersteuning voor meerdere valuta’s hebben het tot een van de beste crypto-uitwisselingen ter wereld gemaakt. Als een op blockchain gebaseerde applicatie maakt SESSIA de integratie mogelijk van een social media-netwerk dat gebruik maakt van een beveiligd e-commerce ecosysteem, dat bedrijven verbindt met hun beoogde consumenten.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
7/10
67% van particuliere CFD accounts verliezen geld