Binance lanceert een Innovation Zone voor nieuwe DeFi-tokens

By: Jinia Shawdagor
Jinia Shawdagor
Jinia is een cryptocurrency- en blockchain-enthousiasteling gevestigd in Zweden. Ze houdt van alles wat positief is, reizen en vreugde… read more.
on sep 22, 2020
  • De Innovation Zone vereist dat gebruikers 50% durven te verliezen.
  • Via deze zone wil Binance traders eruit filteren op basis van hun risicobereidheid.
  • Binance vermeldde SUN als het eerste token in de Innovation Zone.

Binance Exchange heeft een nieuwe handelszone gelanceerd genaamd Innovation Zone. De exchange onthulde dit nieuws via een officiële aankondiging, waarbij werd opgemerkt dat gebruikers in de Innovation Zone nieuwe, innovatieve tokens kunnen verhandelen die doorgaans een hogere volatiliteit hebben en een hoger risico vormen dan andere. Via de Innovation Zone wil Binance traders eruit filteren op basis van hun risicobereidheid. Op deze manier voldoet de beurs aan de eisen van gewaagde handelaren, terwijl minder geschikte gebruikers worden beschermd tegen de volatiliteit die met dergelijke munten gepaard gaat.

In de aankondiging beweerde Binance dat alle gebruikers de webversie van de Innovation Zone zullen moeten bezoeken en de gebruiksvoorwaarden van Binance zorgvuldig moeten doornemen. Daarnaast zullen de gebruikers een vragenlijst moeten invullen als onderdeel van de eerste disclaimers.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Naar verluidt bevat de vragenlijst twee vragen. Deze zijn of een gebruiker bereid is om 50% of meer verlies te nemen op zijn kapitaal, en of hij bereid is om verantwoordelijkheid te nemen voor een dergelijk verlies. Als het antwoord op een van beide vragen nee is, laat Binance de gebruiker geen nieuwe DeFi-tokens verhandelen die de uitwisseling in de toekomst wil aanbieden.

Binance noemt SUN als de eerste munt in zijn Innovation Zone

Uitleggend waarom het creëren van de Innovation Zone nodig was, zei Binance,

“Door de Innovation Zone te vormen, kunnen we onze gebruikers een veiligere ruimte bieden voor toegang tot nieuwere tokens die waarschijnlijk een hogere vluchtigheid hebben dan andere tokens. Op deze manier kunnen we meer ongewenste scenario’s voorkomen voor onze gebruikers die alleen toegang willen tot bepaalde projecten. “

Om te beginnen noteerde de beurs SUN en begon de handel van de munt op 21 september om 14.00 uur UTC. De beschikbare handelsparen op dit moment zijn SUN / BTC en SUN / USDT. Binance waarschuwde vervolgens alle gebruikers die het token willen verhandelen, erop wijzend dat de munt relatief nieuw is en dat het een hoger risico vormt dan normaal. Als zodanig moeten alle geïnteresseerde gebruikers risicobeheer uitoefenen, ervoor zorgen dat ze onderzoek doen naar de basisprincipes van het token en het project volledig begrijpen voordat ze verder gaan met handelen.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
7/10
67% van particuliere CFD accounts verliezen geld