Scalable Solutions en Lumi Wallet werken samen in software deal

By: Jonah Keri
Jonah Keri
Jonah Keri is een handelaar en analist die 11 jaar bij Investor's Business Daily heeft gewerkt om over de… read more.
on sep 22, 2020
  • Lumi Wallet en Scalable Solutions kondigen een nieuw partnerschap aan.
  • Een nieuwe Lumi White Label-portemonnee wordt in oktober gelanceerd.
  • Beide bedrijven hopen de push naar massale crypto-acceptatie voort te zetten.

Lumi Wallet, leverancier van multi-valuta crypto-portemonnees en Scalable Solutions, leverancier van aanbieder van digitale activa-uitwisseling, hebben een deal getekend die de lancering van een nieuwe Lumi White Label-portemonnee in oktober inluidt.

De Lumi-portemonnee is een veilige en vertrouwde crypto-portemonnee die werkt op web- en mobiele platforms, met Android en iOS. Het is ontworpen om een breed scala aan verschillende cryptocurrencies en tokens te ondersteunen. Door Lumi ondersteunde crypto’s en tokens zijn onder meer: BTC, BCH, ETH, EOS, Tether USDT, Binance USD, Paxos Standard Token, Celsius, Dai en meer dan 1200 ERC20-tokens.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Lumi-CEO Diane Furman zei dat de deal met Scalable Solutions het bereik van Lumi zal vergroten. Het bedrijf hoopt zijn inspanningen voort te zetten om zowel beginnende als gevorderde investeerders te bereiken. De deal met Scalable zou Lumi kunnen helpen bij het bereiken van zijn doel om massale acceptatie van cryptocurrencies te vergemakkelijken.

“Scalable is een geweldig team van professionals die LUMI WALLET dynamisch helpen groeien”, aldus Furman. “We waarderen hun doordachte teamwerk dat tot zichtbare resultaten leidt. We kijken er naar uit om met dit partnerschap een grote golf van acceptatie van onze technologie te zien. ”

Scalable Solutions, opgericht door Mark Berger, helpt bedrijven al bijna acht jaar bij het lanceren van hun eigen digitale activa-uitwisselingen via zijn suite van white-label-software. Scalable werkt met zowel blockchain-infrastructuur als traditionele financiële markten. Het probeert de kloof te overbruggen tussen oude financiële instrumenten en activa van de volgende generatie, zoals cryptocurrencies.

“Wij geloven dat onze samenwerking met LUMI een groot succes zal blijken te zijn – bij beide bedrijven staat veiligheid centraal in onze waarden en willen we het leven van operators en eindgebruikers gemakkelijker maken”, aldus Berger. “LUMI is een zeer gevestigd product. die een ingebouwde Web 3.0-service heeft en daardoor transacties enorm vereenvoudigt. ”

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
7/10
67% van particuliere CFD accounts verliezen geld