Portemonnee-maker ZenGo lanceert in-app tracking

By: Jonah Keri
Jonah Keri
Jonah Keri is een handelaar en analist die 11 jaar bij Investor's Business Daily heeft gewerkt om over de… read more.
on sep 24, 2020
  • ZenGo voegt portfoliotracking toe aan zijn aanbod.
  • Het bedrijf hoopt een one-stop-shop te worden voor crypto-investeerders.
  • ZenGo-gebruikers kunnen rechtstreeks cryptovaluta kopen, verdienen, opslaan, verhandelen en uitzetten.

Crypto-portemonnee aanbieder ZenGo breidde het aanbod van zijn app uit door een functie toe te voegen waarmee gebruikers hun cryptoportfolio’s rechtstreeks in de app kunnen volgen.

ZenGo heeft een naam gemaakt als een van de meest gebruiksvriendelijke makers van crypto-portemonnees. Het stelt gebruikers in staat crypto te kopen, waaronder Bitcoin, Ethereum en andere toonaangevende cryptocurrencies. Het laat gebruikers ook verschillende cryptocurrencies inzetten, verdienen, verhandelen en opslaan.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Zoals we in juli op deze site schreven, doet ZenGo ook verregaand marktonderzoek naar de crypto-portemonneemarkt. Dat onderzoek kan gebruikers waarschuwen voor mogelijke beveiligingsrisico’s en andere cryptogerelateerde problemen.

ZenGo’s grootste onderscheidende factor is dat het gebruikers in staat stelt activa te beheren zonder de noodzaak van privésleutels, wachtwoorden of KYC-informatie.

ZenGo voegt historische grafieken toe om de cryptoportfolio’s van gebruikers te helpen

In plaats van alleen als opslagplaats voor crypto te dienen, stelt ZenGo gebruikers ook in staat om crypto te ruilen en om gratis crypto te verdienen via verschillende manieren in de app.

Deze week heeft ZenGo zijn nieuwe functie ‘Historische Grafieken’ toegevoegd aan zijn reeks mogelijkheden voor cryptoportefeuilles. Op die manier kunnen gebruikers de prestaties van hun crypto-bezit volgen zonder constant op updates op beurzen en crypto-nieuwssites te hoeven klikken. Door historische grafieken aan te bieden die bij zijn andere functies passen, moedigt ZenGo gebruikers aan om zijn portemonnee te gebruiken als een one-stop-shop voor het nemen van hun crypto-investeringsbeslissingen.

Het bedrijf hoopt dat historische grafieken een aanvulling zullen zijn op enkele van de inkomstengenererende functies van de portemonnee, als een manier om hoge cryptotransactiekosten te dekken. ZenGo-gebruikers kunnen hun munten op een spaarrekening zetten om vanuit de app rente te verdienen. Ze kunnen ook verdienen via het verwijzingsprogramma van ZenGo. Met dat verwijzingsprogramma kunnen gebruikers passief inkomen verdienen door 50% van de ZenGo-commissie te verdienen op aankopen die door hun genodigden zijn gedaan.

Deze functies benadrukken een benadering van ZenGo en enkele andere makers van crypto-portemonnees om investeerders meer controle te bieden over hun crypto-investeringen. Aangezien de prijsbeweging van de belangrijkste cryptocurrencies nieuwe investeerders aantrekt, streeft ZenGo ernaar om de vruchten te plukken van de toenemende acceptatie van cryptovaluta.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
10/10
67% of retail CFD accounts lose money