Cosmos (ATOM) bereikt $5 na de piek in het weekend

By: Ali Raza
Ali Raza
Ali speelt een sleutelrol in het cryptocurrency-nieuwsteam. In zijn vrije tijd reist hij graag en speelt hij graag cricket, snooker en… read more.
on sep 28, 2020
  • Cosmos steeg tijdens de zomer naar een nieuw record van $8,60.
  • De munt kreeg te maken met een sterke correctie die de prijs halveerde.
  • Dankzij een sterke ondersteuning van $4 kon ATOM echter weer omhoog springen.

Cryptocurrency-project Cosmos (ATOM) kende tot nu toe een behoorlijke reis in 2020. Na verschillende keren te zijn gestegen en gedaald, bevindt de munt zich echter relatief dicht bij de prijs die hij in januari had. Toch is het prijsgedrag sterk genoeg geweest om handelaren de afgelopen negen maanden een uitstekende winst te laten maken.

Cosmos in 2020

Cosmos begon het jaar met een prijs van $ 4,34, hoewel het al snel begon te stijgen naar $ 5. Het bereikte dit niveau in ongeveer twee en een halve week, hierna werd de prijs afgewezen tot aan het dieptepunt.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Daarna steeg ATOM opnieuw als onderdeel van een grotere rally, waardoor het opnieuw $ 5 bereikte en zelfs een beetje overschreed. Helaas werd de prijs opnieuw afgewezen, hoewel ATOM schijnbaar nog steeds genoeg kracht had om deze weerstand nog een keer te proberen.

Het lukte, hoewel niet lang, want toen duwde de crash van half maart het naar een nieuw dieptepunt op $ 1,65.

ATOM-prijs bereikt een nieuwe ATH

Cosmos begon vrijwel onmiddellijk herstel te zien, vergelijkbaar met de rest van de crypto-industrie. Het was echter traag en de munt stuitte op een krachtige weerstand van ongeveer $ 3 – een weerstand die het maandenlang laag hield, voordat dit niveau uiteindelijk viel op 7 juli.

Dit was echter een onderdeel van een grotere golf en ATOM voelde nauwelijks de weerstand die het maandenlang laag hield, terwijl het er doorheen ging. De prijs van $ 4 bleek echter een grotere uitdaging te zijn, en Cosmos vocht het tot een nieuwe grote rally begin augustus.

In feite bleef deze stijging het steeds verder omhoog duwen, totdat het een nieuw hoogtepunt bereikte op $ 8,60. Daarna zag de munt nog een correctie die de prijs halveerde, waardoor hij werd gedwongen tot een steun van $ 4, die hem vasthield en weer omhoog kon stuiteren. Dit gebeurde pas vier dagen geleden en sindsdien vond ATOM opnieuw zijn weg naar $ 5 – een niveau dat het eerder op de dag bereikte.

Conclusie

De Cosmos (ATOM) prijs zag een enorme stijging tijdens de nazomer, hoewel deze werd getroffen door een even sterke correctie. Toch laten de prestaties ervan zien dat de munt een uitstekende gelegenheid is voor iedereen die besloot om ATOM te kopen terwijl de prijs laag was.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
7/10
67% van particuliere CFD accounts verliezen geld