Bitcoin (BTC) kan exploderen na Amerikaanse verkiezingen

By: Ben Gabriel
Ben Gabriel
Ben is een cryptocurrency-journalist, zo simpel is het. Hij is ook een technologie- en cryptocurrency-nerd die zich graag in… read more.
on sep 29, 2020
  • Bitcoin heeft de afgelopen twee weken gemiddeld gepresteerd.
  • Topanalisten voorspellen dat Bitcoin langzamer zal blijven tot de verkiezingen.
  • Bitcoin zal nieuwe recordniveaus neerzetten als de bulls in zijn voordeel blijven.

Bulls in de cryptocurrency-markt duwen Bitcoin niet genoeg om de grens van $ 12.000 terug te vorderen. En volgens topexperts blijft het scenario de komende maanden hetzelfde.

Bitcoin-correlatie met de aandelenmarkt

Een van de belangrijkste factoren die van invloed zijn op Bitcoin, is de associatie met de aandelenmarkt. Grote bedrijven over de hele wereld worden bijvoorbeeld geconfronteerd met aanzienlijke bedreigingen als gevolg van COVID-19.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Hoewel de marktaandelen van dergelijke bedrijven gestaag dalen, zal Bitcoin waarschijnlijk in de bearish zone blijven. Bovendien bepaalt het politieke scenario in de VS ook de prijs van Bitcoin.

Afgezien van de verkiezingen vergroot het plotselinge overlijden van rechter bij het Hooggerechtshof, Ruth Bader Ginsburg, de bezorgdheid over de economische cultuur. De directeur van de grote cryptocurrency exchange eToro zei:


“Onzekerheid rond de verkiezingen en in de nasleep van het overlijden van rechter bij het Hooggerechtshof, Ruth Bader Ginsburg, heeft voor paniek gezorgd op de aandelenmarkten. Wanneer traditionele activa een duik nemen zoals ze nu hebben, zullen traders vaak een brede dwarsdoorsnede van holdings liquideren terwijl ze proberen verplichtingen te dekken, waardoor bitcoin vandaag nog sterker daalt dan welke van de grote aandelenindices in de VS dan ook. “

De directeur institutioneel onderzoek bij Trade Block is het eens met de opmerkingen over Ruth Bader. Todaro stelt dat inflatie Bitcoin zal helpen verder te groeien en dat de standaard aandelenmarkt een enorme ondergang zal ondergaan.

Todaro zegt:

“Je ziet dit verspreid over markten, ook in digitale valuta. Ondanks deze daling, vooral als de onzekerheid aanhoudt en de markten nog nerveuzer worden over hoe de Amerikaanse verkiezingen zullen verlopen, is het logisch dat bitcoin een aanzienlijk herstel zou meemaken, aangezien aandelen een neerwaarts momentum blijven ervaren. “

Bitcoin zal de komende maanden stijgen

Na het bekijken van de prestaties van Bitcoin van de afgelopen maanden is BTC niet in de stemming om een nieuw hoogtepunt te markeren en drijven bulls zijn prijs niet verder op. De komende maanden zullen echter de groei van BTC / USD bepalen. Het is slechts een kwestie van tijd voor Bitcoin zijn eerdere verliezen recupereert en nieuwe hoogtepunten bereikt.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
10/10
67% of retail CFD accounts lose money