Coinbase vermeldt Compound in zijn Earn-programma

By: Ali Raza
Ali Raza
Ali speelt een sleutelrol in het cryptocurrency-nieuwsteam. In zijn vrije tijd reist hij graag en speelt hij graag cricket,… read more.
on okt 15, 2020
  • Coinbase's Earn-programma heeft zojuist Compound toegevoegd.
  • Door simpelweg het leermateriaal van Coinbase te bekijken, kunnen gebruikers nu ook COMP verdienen.
  • Tegelijkertijd worden ze voorgelicht over het project, maar ook over cryptovaluta.

Een tijdje geleden heeft Coinbase crypto-uitwisseling zijn populaire Earn-programma gelanceerd, waar het leermateriaal aanbiedt over verschillende aspecten van de crypto-industrie, en zijn gebruikers worden betaald om te leren. Nu biedt de grote Amerikaanse beurs lessen aan over het uitlenen en lenen van DeFi door gebruikers over Compound te leren.

Coinbase leert gebruikers nu over Compound

Coinbase heeft eerder vandaag Compound toegevoegd, en met zijn toevoeging aan Earn. Het token, COMP, is ook toegevoegd, en gebruikers kunnen nu een reeks begeleide taken doorlopen, die hen laten zien hoe ze kunnen deelnemen aan gedecentraliseerd bestuur en er interesse in kunnen verdienen.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Omdat Compound (COMP) een van de grootste en meest actieve projecten in de DeFi-industrie is, kunnen Coinbase-gebruikers een begeleide introductie krijgen in deze sfeer van DeFi.

Dit is slechts een uitbreiding van de inspanningen van Coinbase om DeFi dichter bij zijn gebruikers te brengen, en vice versa. De uitwisseling heeft al lessen toegevoegd over andere DeFi-projecten, zoals een gedecentraliseerde uitwisseling (DEX) die bekend staat als Kyber Network, en een andere, genaamd 0x.

Dan is er een leenservice, MakerDAO, en nu Compound. Zoals velen misschien al weten, is Compound een project waarmee gebruikers munten kunnen storten en rente kunnen verdienen door ze simpelweg opgesloten te houden. Als alternatief kunnen de munten ook worden gebruikt als onderpand voor het creëren van leningen.

Waarom is het de moeite waard om samengestelde tokens te bezitten en te gebruiken?

Compound staat bekend om zijn transparantie en grote mate van decentralisatie. In feite was het een van de eerste projecten in DeFi die de controle volledig overdroeg aan de gemeenschap, in plaats van dat het ontwikkelingsteam de leiding had.

De gebruikers kunnen nu stemmen over verschillende ontwikkelingsbeslissingen en beslissen welke kant het project zal volgen. Ze kunnen ook deelnemen aan het oplossen van verschillende problemen, en meer. Ze doen dat door de COMP-tokens te gebruiken, die het stemrecht van de gebruikers vertegenwoordigen in het bestuur van het project. Tot nu toe is er meer dan $ 859 miljoen aan cryptovaluta gestort op Compound, en het project heeft op dit moment meer dan 5.600 gebruikers.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
7/10
67% van particuliere CFD accounts verliezen geld