Dash werkt met StakeHound om toegang tot DeFi te bieden

By: Jinia Shawdagor
Jinia Shawdagor
Jinia is een cryptocurrency- en blockchain-enthousiasteling gevestigd in Zweden. Ze houdt van alles wat positief is, reizen en vreugde… read more.
on okt 20, 2020
  • Dash-gebruikers kunnen nu beloningen verdienen via StakeHound.
  • stakedDASH zal verhandelbaar zijn op de beste DeFi-platforms.
  • Deze samenwerking helpt Dash-gebruikers toegang te krijgen tot DeFi en andersom.

Dash, een op betalingen gerichte cryptocurrency, heeft de handen ineengeslagen met StakeHound om zijn gebruikers toegang te geven tot een breed scala aan gedecentraliseerde financiële (DeFi) -diensten. Dash onthulde dit nieuws via een officiële aankondiging op 19 oktober en merkte op dat deze samenwerking er ook voor zorgt dat gebruikers netwerkbeloningen verdienen door geld te storten via StakeHound. Naar verluidt verplicht deze samenwerking alle Dash-gebruikers om tokens naar StakeHound te sturen om te profiteren van de DeFi-sector. Nadat de gebruikers de tokens hebben verzonden, maakt StakeHound een ingepakt ERC-20 token genaamd stakedDASH terug over naar de gebruikers.

Volgens de aankondiging zal stakedDASH DASH-houders extra winst laten maken via toonaangevende DeFi-applicaties. stakedDASH zal naar verluidt verhandelbaar zijn op toonaangevende DeFi-platforms, waaronder UniSwap, Aave en Curve door gebruik te maken van het Ethereum- of Radix-netwerk. De gebruikers hoeven echter geen specifiek netwerk te selecteren, aangezien StakeHound een grootboekplatform is. Door StakeHound te gebruiken, kunnen Dash-gebruikers hun stakedDASH op elk moment naar kunnen DASH converteren.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Volgens Felix Mago, medeoprichter van DASH NEXT,

“Met DeFi komen eindelijk verschillende Blockchains bij elkaar. Ik ben erg enthousiast over deze samenwerking, omdat het DASH-gebruikers de voordelen biedt van DeFi-applicaties zoals lenen of lenen, en Ethereum-gebruikers een gemakkelijke manier om het gevestigde wereldwijde betalingsecosysteem van DASH te gebruiken.”

Beloningen verdienen zonder masternodes te maken

Volgens de publicatie zal StakeHound de DASH-tokens die het van DASH-houders ontvangt, opslaan in een masternode. Deze munten zullen naar verluidt het standaardtarief van netwerkbeloningen verdienen, dat het bedrijf aan gebruikers zal uitgeven als stakedDASH. Als zodanig krijgen Dash-gebruikers de voordelen van netwerkstaking zonder de 1.000 DASH die nodig is om hun masternodes te maken, te vergrendelen. Door samen te werken met StakeHound heeft Dash het minimumbedrag dat gebruikers moeten inzetten verlaagd tot slechts 1 DASH, wat ongeveer £ 58,6 waard is op het moment van schrijven.

Volgens de marketingmanager van Dash, Mark Mason, geeft dit partnerschap niet alleen Dash-houders toegang tot de DeFi-sector, maar ook DeFi-gebruikers krijgen toegang tot DASH. Mason voegde eraan toe dat deze brug een extra oprit biedt voor DeFi. Bovendien biedt de brug ook een off-ramp voor DeFi-gebruikers die hun winst willen omzetten in een gevestigde cryptocurrency, die ook buiten de DeFi-sector kan worden gebruikt. Mason verklaarde verder dat deze brug DeFi-gebruikers zal helpen DeFi-tokens in te wisselen voor DASH, waardoor ze hun inkomsten in de echte wereld kunnen besteden.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
7/10
67% van particuliere CFD accounts verliezen geld