Paul Tudor Jones zegt dat de BTC rally nog in de beginfase zit

By: Jinia Shawdagor
Jinia Shawdagor
Jinia is een cryptocurrency- en blockchain-enthousiasteling gevestigd in Zweden. Ze houdt van alles wat positief is, reizen en vreugde… read more.
on okt 23, 2020
  • Volgens Jones is BTC het beste middel om in te dekken tegen volatiliteit.
  • Jones gelooft dat de kwantitatieve versoepeling van de Federal Reserve de inflatie zal versnellen.
  • Op dit moment heeft BTC een volledige comeback gemaakt van zijn dieptepunten.

Paul Tudor Jones, miljardair hedgefondsbeheerder, heeft verklaard dat hij nu meer dan ooit optimistisch is over Bitcoin (BTC). De miljardair deelde zijn positieve kijk op de leidende munt wat betreft marktkapitalisatie tijdens een interview op 22 oktober. Jones voegde eraan toe dat BTC de beste bescherming tegen inflatie is.

In het interview zei Jones:

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

“Ik hou nu nog meer van Bitcoin dan toen. Ik denk dat we in de eerste inning van Bitcoin zitten en dat er nog een lange weg te gaan is”

Hij merkte op,

“De reden dat ik Bitcoin aanbeveel, is omdat het een van het menu was voor inflatiehandel, zoals goud, zoals TIPS breakevens, zoals koper, zoals een lange rentecurve en ik kwam tot de conclusie dat Bitcoin de beste inflatiehandel zou worden.

Jones voegde eraan toe dat de ongeëvenaarde kwantitatieve versoepeling van de Federal Reserve de weg vrijmaakt voor inflatie om een belangrijke comeback te maken.

Investeren in BTC is als het vroeg aanschaffen van een tech-startup

Door BTC te vergelijken met investeren in een tech-startup in de vroege stadia, zei Jones dat BTC momenteel een horde slimme individuen heeft die erin geloven. Als zodanig is investeren in de munt op dit moment vergelijkbaar met investeren bij Steve Jobs en Apple of vroeg investeren in Google.

Dit nieuws komt nadat de miljardair voor het eerst onthulde dat hij in mei van dit jaar bij BTC had gekocht. Hij beweerde echter een kleine eencijferige investering in de munt te hebben. Destijds zei de macro-investeerder dat de beste strategie voor winstmaximalisatie het bezit van het snelste paard is. Hij ging verder met het aanprijzen van BTC en zei dat als hij gedwongen werd een voorspelling te doen, hij op BTC zou wedden.

Op dit moment heeft BTC een volledige comeback gemaakt van het dieptepunt van maart nadat de COVID-19 pandemie was geïntensiveerd. De munt wordt momenteel verhandeld op £ 9.926,6, een nieuw hoogtepunt sinds januari 2018. Naar verluidt kwam het bullish momentum van deze week nadat PayPal aankondigde dat het zijn gebruikers crypto zou laten kopen, vasthouden en verkopen.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
7/10
67% van particuliere CFD accounts verliezen geld