Fans waren meer gehyped over ETH 2.0 dan de verkiezingen

By: Ali Raza
Ali Raza
Ali speelt een sleutelrol in het cryptocurrency-nieuwsteam. In zijn vrije tijd reist hij graag en speelt hij graag cricket,… read more.
on nov 5, 2020
  • Ethereum's fase 0 is eindelijk hier, en de verwachting van volledige ETH 2.0-lancering heeft grote invloed.
  • De gemeenschap van Ethereum lijkt de Amerikaanse verkiezingen volledig te zijn vergeten.
  • De kooporders van de munt en de prijs stijgen enorm.

De langverwachte Ethereum 2.0-upgrade nadert eindelijk, te beginnen met de lancering van fase 0. Terwijl de VS – en zelfs de rest van de wereld – de Amerikaanse verkiezingen nauwlettend in de gaten houden, heeft de aankomende upgrade van Ethereum hen volledig overschaduwd binnen de gemeenschap van het project.

De ETH-gemeenschap verloor interesse in de Amerikaanse presidentsverkiezingen

De VS bevindt zich op een keerpunt, aangezien de presidentsverkiezingen zouden beslissen over de manier waarop het land zich de komende vier jaar zou bewegen. Aangezien de VS een van de meest invloedrijke landen ter wereld is, is dit natuurlijk een vrij belangrijke ontwikkeling.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

De angst voor de verkiezingen is echter bijna volledig verdwenen binnen de Ethereum-gemeenschap, die meer lijkt te geven om de komst van Ethereum 2.0.

De Ethereum Foundation heeft onlangs een tool uitgebracht voor het maken van de aanbetalingscontracten van ETH 2.0, waardoor iedereen in de gemeenschap naar uitwisselingen ging en probeerde mee te doen aan de actie.

Ethereum treedt op

Kooporders zijn binnen enkele uren plotseling met 7% gestegen en velen denken dat dit het begin is van een nieuwe opwaartse trend. Hoofd investeringen bij dtc.capital, Spencer Noon, merkte op dat fase 0 een van de grootste en meest uitdagende bewegingen was met betrekking tot de implementatie van Ethereum 2.0.

Maar ondanks de moeilijkheden heeft deze mijlpaal ETH eindelijk naar de lancering van Ethereum 2.0 gestuurd, en het project is een belangrijke stap dichter bij zijn ontstaansblok.

Het is niet verwonderlijk dat de prijs van Ethereum ook reageerde. De enorme vraag en de positieve ontwikkeling deden de prijs stijgen van $ 380 naar $ 409, voordat een kleine correctie plaatsvond tot $ 404 op het moment van schrijven.

Toch groeien de kooporders nog steeds, en sommige voorspellingen zeggen dat Ethereum in de nabije toekomst gemakkelijk naar $ 480 zou kunnen stijgen, of misschien zelfs hoger, aangezien er geen grote aanbodbelemmeringen zijn die Ethereum in de weg zouden staan naar een hogere prijs.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
10/10
67% of retail CFD accounts lose money