Chainlink bereidt zich opnieuw voor om $13 te doorbreken

By: Ali Raza
Ali Raza
Ali speelt een sleutelrol in het cryptocurrency-nieuwsteam. In zijn vrije tijd reist hij graag en speelt hij graag cricket,… read more.
on nov 9, 2020
  • Chainlink heeft de afgelopen maanden vele weerstanden doorbroken.
  • De munt had veel succes, maar de weerstand van $13 blijkt de laatste tijd sterk.
  • In het weekend slaagde LINK er bijna in om het te breken.

Chainlink (LINK) heeft een behoorlijk turbulent 2020 achter de rug. In de afgelopen 11 maanden ging het project van $ 1,8 naar $ 18, maar daalde het naar $ 8,20 en steeg het weer naar $ 13. In de afgelopen dagen slaagde het erin om een weerstand van $ 11,50 te doorbreken en zelfs meer dan $ 13 te overschrijden, hoewel een snelle correctie het terug onder dit niveau bracht.

Toch blijft LINK vrij sterk en lijkt het zich voor te bereiden op een nieuwe poging om deze volgende weerstand te doorbreken.

LINK in 2020

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

In januari 2020 was de LINK-prijs vrij laag, zoals vermeld. Het zat op wat als het laagste punt werd beschouwd, op $ 1,80. De munt begon te groeien naast de rest van de markt tijdens de stijging van februari, maar crashte medio maart terug naar $ 1,8, toen de angst voor COVID-19 het overnam.

Na deze daling zag LINK maanden van langzaam herstel, dat het geleidelijk opliep tot $ 4,80, wat het hoogtepunt was op 14 februari, net toen het zijn piek in het begin van het jaar bereikte.

De tweede keer dat LINK zo hoog klom was eind juni, maar in plaats van opnieuw te worden afgewezen, schoot de munt omhoog. Het brak het ene niveau na het andere met slechts kleine tegenslagen en bereikte uiteindelijk zijn ATH op $ 19,15.

De weerstand van $ 19 slaagde er uiteindelijk in om het weer naar beneden te duwen en de munt zakte naar $ 14. Het probeerde nog een keer omhoog te gaan, hoewel het nooit meer zijn ATH bereikte, en elke poging veroorzaakte een sterkere afwijzing van lagere weerstanden, waardoor het uiteindelijk helemaal naar $ 8 werd geduwd.

Door deze nieuwe bodem kon LINK zich stabiliseren en een nieuwe golf van pieken starten, waarvan de meeste werden geblokkeerd door een weerstand van $ 11,50. Eind oktober slaagde het er echter in om dit niveau te doorbreken, alleen om een andere weerstand te bereiken van $ 13, en een nieuwe afwijzing te zien, dit keer tot $ 10.

LINK probeerde dit weekend opnieuw een stijging te zien en slaagde er zelfs in om $ 13 te doorbreken en te stijgen naar $ 13.30. De prijs werd nogmaals afgewezen en daalde tot $ 11,50, die nu als ondersteuning begon te fungeren,

Nu vertoont LINK tekenen van een nieuwe stijging, en op het moment van schrijven ligt de prijs van de munt op $ 12,45. In de komende dagen zal waarschijnlijk meer van hetzelfde gebeuren, tenzij LINK genoeg kracht kan verzamelen om $ 13 door te drukken en deze weerstand om te zetten in zijn nieuwste ondersteuning.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
7/10
67% van particuliere CFD accounts verliezen geld