Hoe een bijeenkomst in China VeChain hielp

By: Ali Raza
Ali Raza
Ali speelt een sleutelrol in het cryptocurrency-nieuwsteam. In zijn vrije tijd reist hij graag en speelt hij graag cricket,… read more.
on nov 12, 2020
  • Chinese bijeenkomst over de post-COVID periode hielp VeChain om te stijgen.
  • In de afgelopen week was VET de derde best presterende munt.
  • VET groeide vorige week met 23%, omdat het nog steeds wordt geprezen als het beste supply chain-platform.

Onlangs besloten Chinese regeringsfunctionarissen een bijeenkomst te organiseren over post-epidemische gezondheidsrespons. De bijeenkomst had echter aanzienlijke gevolgen voor de crypto-industrie, aangezien de VeChain prijs erin slaagde te blijven groeien en een hele week aan winst voor het project veilig stelde.

Chinese functionarissen bespreken de post-pandemische wereld

Volgens het rapport van Chainnews stond de bijeenkomst in het teken van het gebruik van digitale tools in het land. Het doel was om deze tools te gebruiken om het volksgezondheidssysteem te vernieuwen, na de COVID-19 pandemie.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Chinese functionarissen schatten dat zaken als logistiek in de toeleveringsketen cruciaal zullen zijn voor de reactie na een pandemie.

Behalve de hoge functionarissen werd de bijeenkomst ook bijgewoond door DNV GL Global en VeChain.

DNV GL stelde één oplossing voor om het volksgezondheidsbeheer na een pandemie te benaderen, gebaseerd op het internationale blockchain-gebaseerde zelfrisicobeheerplatform. De VPN van het bedrijf is van mening dat een gecoördineerde aanpak nodig is om pandemieën onder controle te krijgen of te voorkomen.

Hij prees ook VeChain en noemde het een van de beste kandidaten voor het verbeteren van de huidige modellen. Hij prees de veiligheid, transparantie en geloofwaardigheid van de informatie van het project.

De prijs van VET stijgt als gevolg van de waardering van de Chinese overheid

De bijeenkomst zorgde ervoor dat de VeChain (VET) prijs bleef stijgen. De munt zag gisteren een groei van 2%, wat de wekelijkse groei verhoogde tot 23%. Op wekelijkse basis werd VET overtroffen door slechts twee andere munten die in de top 30 stonden, en dat zijn NEM (XEM) en Chainlink (LINK).

Momenteel heeft VET een marktkapitalisatie van meer dan $ 751 miljoen. Het project wordt over het algemeen beschouwd als het beste supply chain management-platform dat op de blockchain is gebouwd. Het platform is erg populair in China. Het werd niet alleen gesteund door de deelstaatregering, maar het werd ook gepromoot door de lokale media, waardoor het een van de meest gewaardeerde projecten in China was.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
7/10
67% van particuliere CFD accounts verliezen geld