Ethereum Classic ontvangt een nieuwe netwerkupgrade

By: Ali Raza
Ali Raza
Ali speelt een sleutelrol in het cryptocurrency-nieuwsteam. In zijn vrije tijd reist hij graag en speelt hij graag cricket,… read more.
on nov 24, 2020
  • Ethereum Classic maakt zich klaar voor een hard fork, genaamd Thanos.
  • Volgens ontwikkelaars komt de hard fork rond 29 november.
  • De oprichter van het project noemt het een natuurlijke volgende stap voor ETC.

Twee Ethereum Classic (ETC) teams – Ethereum Classic Labs en ETC Core – hebben gisteren, 23 november, een nieuwe hard fork aangekondigd. De fork brengt een nieuwe netwerkupgrade voort die bekend staat als Thanos. De verhuizing kwam na het bereiken van een consensus binnen de gemeenschap en zal naar verwachting binnen enkele dagen plaatsvinden, op 29 november.

Ethereum Classic maakt een nieuwe upgrade mogelijk

Net zoals Ethereum op weg is naar het eindelijk lanceren van Ethereum 2.0, maakt Ethereum Classic zich op voor zijn eigen nieuwe upgrade, Thanos. Thanos zal een belangrijke mijlpaal voor het project zijn. Het ETC-netwerk heeft tot doel innovatie te blijven stimuleren en de bestaande mijnwerkers te ondersteunen, en tegelijkertijd de belangstelling voor nieuwe, potentiële mijnwerkers te wekken.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Tegelijkertijd zorgt Thanos ervoor dat ETC compatibel blijft met Ethereum.

ETC had onlangs grote problemen met 51% aanvallen, en om deze op te lossen heeft het onlangs een finaliteitsalgoritme geïmplementeerd, MESS. Nu is het project klaar om te blijven groeien en zich te onderscheiden doordat het de functionaliteit voor gebruikers vergroot.

De voorzitter en oprichter van het project, James Wo, zei ook dat Thanos de natuurlijke volgende stap van het netwerk zal zijn, omdat het de DAG-grootte zal verkleinen en zal helpen bij het cultiveren van een gezonder en meer gedistribueerd mijnecosysteem.

Meer nog, het zal helpen de hash-snelheid te verhogen, het stelt mijnwerkers in staat om te blijven minen en het zal nieuwe mijnwerkers naar het ETC-netwerk trekken.

Thanos werd al met succes geïmplementeerd op het ETC-testnet en is momenteel in voorbereiding op de Mainnet-integratie. Het wordt geactiveerd bij blok 11.700.000, dat naar verwachting rond 29 november zal worden opgelost.

Een ander ding dat het vermelden waard is, is dat consumenten worden geadviseerd om hun node-software te upgraden naar een versie die compatibel is met de fork – Core-geth v1.11 of hoger.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
10/10
67% of retail CFD accounts lose money