Binance kondigt de toevoeging van Litecoin-opties aan

By: Ali Raza
Ali Raza
Ali speelt een sleutelrol in het cryptocurrency-nieuwsteam. In zijn vrije tijd reist hij graag en speelt hij graag cricket,… read more.
on nov 25, 2020
  • Binance heeft onlangs de nieuwe toevoeging aan zijn optiecontracten aangekondigd.
  • De uitwisseling onthulde plannen om Litecoin-opties toe te voegen.
  • LTC-contracten hebben vervaldata variërend van 10 minuten tot 1 dag.

Binance heeft onlangs plannen aangekondigd om optiecontracten voor Litecoin (LTC) aan te bieden. De uitwisseling onthulde dit in de blogpost van gisteren en merkte op dat ze vandaag, woensdag 25 november, om 07:00 UTC live zullen gaan.

Litecoin-opties komen op Binance

Binance is een beurs die bekend staat om zijn enorme ecosysteem, grote gebruikersbasis en een grote selectie van ondersteunde cryptocurrencies en andere activa die beschikbaar zijn om te verhandelen.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

De gebruikers vragen echter constant om meer toe te voegen, en daarom verklaarde Binance dat de grootste reden voor het toevoegen van Litecoin-opties het antwoord is op de vraag van de gebruiker.

De beurs merkte natuurlijk ook op dat opties een belangrijk afdekkingsinstrument zijn, wat vooral handig is als het om markt rallies gaat. Dit zijn financiële instrumenten waarmee handelaren onderliggende activa kunnen kopen of verkopen tegen een vooraf bepaalde prijs, en dit vóór of op een specifieke datum kunnen doen.

De contracten van Binance hebben vervaldata die kunnen variëren van 10 minuten tot 24 uur, wat aanzienlijk korter is dan wat traditionele opties kunnen bieden. Ze kunnen echter nog steeds worden uitgevoerd op elk moment vóór de tijd en datum van het aflopen van het contract.

Als het nu gaat om Litecoin-opties, is dit de zesde beursnotering van een optiecontract op Binance. In de aankondiging van de beurs werd ook opgemerkt dat de nieuwe vermeldingen beschikbaar zullen zijn in de nieuwste versie van de mobiele app van Binance.

De prijs van de munt ligt momenteel op $ 88,12 – 2,82% lager dan 24 uur geleden. Op wekelijkse basis ziet Litecoin echter nog steeds een positieve prestatie, aangezien het de afgelopen 7 dagen met 20,64% groeide. De munt is momenteel de 7e grootste cryptocurrency qua marktkapitalisatie.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
7/10
67% van particuliere CFD accounts verliezen geld