NeuroChain gaat naar collectieve kunstmatige intelligentie

Geschreven door: Ali Raza
november 27, 2020
  • NeuroChain is van mening dat moderne blockchain nog steeds niet compleet is.
  • Het project beoogde een oplossing in de vorm van collectieve intelligentie, bereikt door digitalisering.
  • NeuroChain gaat op weg naar dit doel en lanceerde zijn slimme contract-app.

Blockchain-technologie heeft de afgelopen jaren een lange weg afgelegd, vooral sinds het aan het licht kwam na de grootste crypto-bullrun in de geschiedenis, die plaatsvond in 2017. De moderne blockchain is echter nog steeds compleet, en het heeft nog steeds veel beperkingen. Dit is iets dat projecten zoals NeuroChain willen veranderen.

NeuroChain’s missie en doel

NeuroChain is van mening dat blockchain nog steeds veel te traag, niet duurzaam en niet schaalbaar genoeg is. Het is van plan dit te veranderen met zijn eigen geavanceerde technologie, die nog in ontwikkeling is, maar het project vordert.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Dit is een vijfjarig project, dat heeft besloten om een alternatieve benadering van blockchain te kiezen, gebaseerd op intelligente besluitvormingsmechanismen.

De blockchain van NeuroChain bestaat uit twee componenten: bots, evenals een reeks regels die worden weergegeven door schaalbare en flexibele protocollen, waaronder bewijs van betrokkenheid en integriteit, evenals bewijs van werkstroom.

De missie van het bedrijf is om collectieve intelligentie te bereiken, die het resultaat zal zijn van de bijdrage van elke burger. Als gevolg hiervan zal het een eerlijk ecosysteem bouwen dat een protocol levert voor het maken van eenvoudige, maar schaalbare bedrijfstoepassingen.

Tip: bent u op zoek naar een app om slim te investeren? Handel veilig door u te registreren bij onze favoriete keuze, eToro: bezoek & maak een account

De COVID-19 pandemie toont het belang van collectieve intelligentie aan

Het project vordert langzaam, hoewel het nog steeds de roadmap op de letter volgt, momenteel gericht op digitalisering. Dit is vooral belangrijk gezien de wereldwijde pandemie van 2020, nu digitalisering de wereld de mogelijkheid biedt om gegevens en informatie te delen en te verrijken. Informatiebronnen en interactiebehoeften nemen toe, zoals het project opmerkte.

Er is een grote behoefte aan geolocatie, medische gegevens en feedback uit het veld om te communiceren, wat essentieel is voor het omgaan met de COVID-19 pandemie. Daarom is aandacht voor verantwoorde digitalisering belangrijker dan ooit.

Om dit te helpen bereiken, heeft het project zijn Neurochain Token-app al gelanceerd en in de toekomst wil het andere gedistribueerde slimme applicaties leveren en uiteindelijk de NeuroChain V2 collectieve kunstmatige intelligentie-functie introduceren, die naar verwachting tegen 2023 zal verschijnen.