Chainlink ondersteunt de ontwikkeling van de Gitcoin-infrastructuur van Ethereum

Geschreven door: Ali Raza
november 30, 2020
  • Chainlink's ondersteuning laat zien dat beide platforms elkaar kunnen aanvullen.
  • Chainlink is van plan extra geld te doneren aan het project.
  • Het partnerschap zal verdere groei en duurzaamheid van de Ethereum-infrastructuur mogelijk maken.

Gedecentraliseerd orakelnetwerk Chainlink neemt deel aan Gitcoin Grants Round 8-ontwikkeling van het Ethereum-infrastructuurproject, omdat het ondersteuning voor het project aankondigt.

De cryptogemeenschap heeft deze ontwikkeling geprezen, omdat velen van mening zijn dat zowel de Ethereum (ETH) als Chainlink (LINK) projecten elkaar moeten aanvullen om te groeien en zich in de industrie te ontwikkelen.

Chainlink en Ethereum kunnen elkaar aanvullen

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Als een gedecentraliseerd orakelnetwerk heeft Chainlink altijd beweerd de capaciteit te hebben om de problemen op te lossen die het Ethereum-platform heeft gehad. Er zijn veel argumenten en tegenargumenten geweest die beter zijn tussen Chainlink en Ethereum. Aanhangers van deze platforms hebben zich zelfs tegen elkaar opgesteld, omdat ze constant discussiëren over de haalbaarheid van elk van de platforms.

Maar met de steun van Chainlink op het Ethereum project heeft een lid van de gemeenschap erop gewezen dat het argument over superioriteit naar bed zal worden gebracht.

Sommige experts en marktanalisten hopen dat beide platformen een complementaire rol zullen spelen in de markt, wat gunstiger zal zijn voor gebruikers en de hele cryptogemeenschap. Het ontwikkelingsteam van Chainlink heeft een verklaring uitgegeven waarin wordt aangetoond dat het platform klaar is om naar het volgende niveau te gaan.

We blijven ons inzetten voor de voortdurende groei van het Ethereum-ecosysteem“, zei het team, eraan toevoegend dat dit de reden is voor de ondersteuning van het Gitcoin Grants 8-project.

Het is het doel van het ontwikkelingsteam om deel te nemen aan de financiering van door de gemeenschap geselecteerde projecten die zich richten op de verbetering van de Ethereum-infrastructuur, herhaalde het ontwikkelingsteam van Chainlink.

Bovendien zei Chainlink dat zijn ondersteuning voor Gitcoin een ander bewijs is dat het de samenwerking van beide platforms wil om een verbeterde groei van de infrastructuur van beide bedrijven te garanderen, wat gunstig zal zijn voor de gemeenschap.

Tip: bent u op zoek naar een app om slim te investeren? Handel veilig door u te registreren bij onze favoriete keuze, eToro: bezoek & maak een account

Duurzaamheid van de Ethereum-infrastructuur

Het project zorgt ervoor dat iedereen Ethereum ziet als openlijk toegankelijk en goed in staat is om geavanceerde slimme contracttoepassingen te ondersteunen.

Bovendien zal Chainlink geld doneren aan het Gitcoin Grants Round 8-project, als aanvulling op de donorbijdragen van individuen aan populaire projecten.

De open-sourceinfrastructuur van Ethereum is erg belangrijk voor de duurzaamheid van het Ethereum-ecosysteem. Momenteel zijn ongeveer 1821 bijdragers en meer dan 49.000 DAI verbonden met het Gitcoin Grants Round 8-project.