Huobi Pool opent CFX-mijnbouw met dubbele beloningen

By: Jinia Shawdagor
Jinia Shawdagor
Jinia is een cryptocurrency- en blockchain-enthousiasteling gevestigd in Zweden. Ze houdt van alles wat positief is, reizen en vreugde… read more.
on dec 15, 2020
  • Volgens Huobi Pool loopt het dubbele beloningsprogramma vijf dagen.
  • Voor de eerste beloning zijn mijnwerkers nodig om de inkomsten van ETH-mijnbouw uit te dagen.
  • De tweede beloning betreft het delen van 10.000 CFX en 20.000 HPT onder de miners.

Huobi Pool, de mining- en handelspool voor digitale activa van Huobi Global, heeft mining uitgerold voor Conflux (CFX), het oorspronkelijke token van het Conflux Network. De organisatie maakte dit nieuws bekend via een officiële aankondiging op 14 december en merkte op dat haar PoW Innovation Zone de CFX-mijnfunctie zou openen om 8:00 uur UTC op 15 december. Naar verluidt zal de mijnbouw van CFX de PPLNS-mijnmodus en dagelijkse betalingen aannemen.

Volgens de aankondiging, introduceerde Huobi Pool’s PoW Innovation Zone CFX mijnbouw om mijnbouw moeilijkheden te helpen minimaliseren en biedt zijn gebruikers met een grote verscheidenheid van de mijnbouw oplossingen.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

De mijnbouw van de munt heeft echter algemene voorwaarden. De eerste regel is dat CFX-mijnbouw anoniem is. Als zodanig zullen mijnwerkers de namen van hun machines en bindende adressen geheim moeten houden om winstderving te voorkomen. Huobi Pool voegde eraan toe dat de uiteindelijke interpretatie van dit evenement erbij hoort.

Dubbele mijnbeloningen

De publicatie merkte verder op dat Huobi Pool een dubbel beloningsprogramma zou uitrollen voor de komende vijf dagen na het openen van CFX’s mining.

Om de eerste beloning te verdienen, zullen CFX-mijnwerkers hun rekenkracht moeten aansluiten op de Huobi Pool Innovation Zone en de CFX-inkomsten moeten vergelijken met de ETH- mijnbouwinkomsten. Als de CFX-inkomsten lager zijn dan de ETH-mijnopbrengsten onder dezelfde rekenkracht, zal Huobi Pool naar verluidt een differentiële subsidie aanbieden om ervoor te zorgen dat de CFX-inkomsten niet lager zijn dan die van ETH. Tijdens het evenement wordt de vergelijking gebaseerd op de Huobi Pool ETH-calculator. Volgens de aankondiging zal het systeem de afwikkeling en betaling van eventuele gegenereerde subsidies binnen vijf werkdagen na voltooiing van het evenement voltooien.

Voor de tweede beloning zijn CFX-mijnwerkers nodig om 10.000 CFX-tokens en 20.000 HPT-tokens te delen. Zoals eerder vermeld, zullen de miners hun rekenkracht moeten aansluiten op de Huobi Pool Innovation Zone om CFX te minen. Op basis van hun rekenkracht zal het systeem 10.000 CFX en 20.000 HPT verdelen als extra beloningen.

Deze beloningen zijn echter afhankelijk van de hoeveelheid rekenkracht die elke miner genereert. Mijnwerkers met meer rekenkracht krijgen daardoor een groter deel van de totale prijs. De publicatie maakte vervolgens bekend dat het systeem de beloningen verrekent die gebruikers op de laatste dag van het evenement ontvangen. De uitreiking van de beloningen vindt echter plaats binnen vijf werkdagen nadat het evenement is afgelopen.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
7/10
67% van particuliere CFD accounts verliezen geld