VeChain werkt met de Blockchain Innovation Hub van RMIT

By: Ali Raza
Ali Raza
Ali speelt een sleutelrol in het cryptocurrency-nieuwsteam. In zijn vrije tijd reist hij graag en speelt hij graag cricket,… read more.
on dec 22, 2020
  • VeResearch bundelde de krachten met RMIT's Blockchain Innovation Hub.
  • De twee streven ernaar om samen te werken aan het onderzoeken van verschillende kwesties.
  • Ze zullen de technologie ook in een meer sociale context verkennen.

VeChain’s VeResearch is de afgelopen jaren een van de belangrijkste en meest innovatieve onderzoeksprogramma’s geweest. Het was verantwoordelijk voor talloze doorbraken in blockchain-gerelateerde technische ontwikkeling. Het programma heeft samengewerkt en allerlei soorten oplossingen ontwikkeld met andere wereldwijde onderzoeksinstanties – voor het verbeteren van VeChainThor, evenals de hele blockchain-industrie.

Nu werd het programma vergezeld door de Blockchain Innovation Hub van het Royal Melbourne Institute of Technology (RMIT) .

De doelstellingen van VeResearch en Blockchain Innovative Hub

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

De twee zijn bedoeld om een aantal verschillende problemen aan te pakken die tegenwoordig op blockchain-technologie drukken. De Blockchain Innovation Hub van RMIT is het eerste onderzoekscentrum dat zich richt op sociale wetenschappen met betrekking tot de blockchain in de wereld. Het verenigt de economen, sociaalwetenschappelijke onderzoekers en anderen voor het gemeenschappelijke doel om blockchaintoepassingen op verschillende gebieden te veranderen.

De groep is van plan om de huidige kennis over blockchain-bestuursmodellen te verbeteren, de standaardisatie van de blockchain-bestuursconsensus te helpen versnellen en meer.

Door samen te werken hopen de twee een raamwerk te creëren voor evaluatie en vergelijking van de bestuurssystemen van publieke ketens. Het team wil ook een theoretisch begrip creëren van de dimensies van decentralisatie voor openbare ketens.

Blockchain-acceptatie stimuleren door middel van onderzoek

Het volgende dat de samenwerkende onderzoekers zullen doen, is het ontwerpen van bestuursmodellen, die verschillende belanghebbenden beter zullen stimuleren om deel te nemen aan het bestuursproces. Dit soort onderzoek zal erg nuttig zijn om massale acceptatie van blockchain te bewerkstelligen – een van de langetermijndoelen van zowel crypto als blockchain.

Het gezamenlijke onderzoeksteam is van plan om verschillende bestuursmodellen te onderzoeken, met name modellen die geschikt zijn voor ondernemingen. Natuurlijk met betrekking tot de toekomstige regelgeving.

Wat VeChain (VET) zelf betreft, de samenwerking zal haar rol als “voorbode van openbare blockchain-standaarden”, zoals het zichzelf noemde in een aankondiging van het partnerschap, verder bevestigen.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
7/10
67% van particuliere CFD accounts verliezen geld