Chainlink heeft zojuist een nieuw record bereikt

Geschreven door: Ali Raza
januari 16, 2021
  • Chainlink bereikte onlangs een nieuw recordniveau.
  • De munt zag de prijs stijgen van $13,5 naar de huidige ATH op $22,5.
  • LINK zag toen een kleine correctie die alweer een sterk herstel is geworden.

De prijs van Chainlink (LINK) schoot onlangs omhoog naar een gloednieuwe recordhoogte van $ 22,06. De munt – momenteel de 9e grootste cryptovaluta op basis van marktkapitalisatie – steeg met maar liefst 22,77% in de afgelopen 24 uur, terwijl hij de afgelopen week met 43,44% steeg.

LINK met meer dan 40% gestegen in minder dan een week

De prijsstijging van Chainlink begon op 13 januari, nadat de munt eerder in januari twee keer probeerde te stijgen, maar werd gestopt door een weerstand van $ 17,5. Op 13 januari begon het echter weer te stijgen, beginnend bij de prijs van $ 13,5. Op 15 januari bereikte het al het hoogste punt in 5 maanden en handelde rond $ 18,73.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Marktgedraganalysebedrijf Santiment merkte op Twitter op dat de gegevens van de Holders Distribution aangeven dat walvissen – LINK-houders die 100.000 LINK of meer bezitten – niet proberen hun munten te verkopen.

Met de walvissen die hun LINK in hun portemonnee hielden, begonnen de middenadressen – degenen die ergens tussen 100 LINK en 100.000 LINK bezitten – snel te groeien.

Tip: bent u op zoek naar een app om slim te investeren? Handel veilig door u te registreren bij onze favoriete keuze, eToro: bezoek & maak een account

LINK bereikt een nieuw record

Sinds de tweet die aankondigde dat LINK een hoogste punt in 5 maanden bereikte, zag de prijs van de munt twee snellere prijsuitbarstingen. De eerste keer haalde het van $ 18 naar $ 21, wat ook op 15 januari plaatsvond.

Deze stijging werd echter gevolgd door een even sterke correctie, die een LINK simpelweg terugbracht naar de startprijs van $ 18. De munt begon toen bijna onmiddellijk weer te stijgen en behaalde eerder vandaag, 16 januari, een nieuwe ATH van $ 22,5.

Santiment publiceerde nog een tweet over de voortgang van het project en merkte op dat de statistieken erop wijzen dat LINK de hoogste dag aan actieve adressen had in ongeveer 5 maanden eerder op de dag.

Sommige handelaren verwachten dat de walvissen in de nabije toekomst munten gaan dumpen, wat ongetwijfeld zal worden gevolgd door een sterke correctie, als dat gebeurt. Dergelijke verwachtingen werden echter ook op 15 januari uitgesproken, maar tot nu toe gebeurde dat niet.