Gnosis Safe heeft 2,5% van het totale aanbod ETH in handen

Geschreven door: Jinia Shawdagor
januari 16, 2021
  • Het bedrijf ontving op 14 januari een transactie van 1,5 miljoen ETH om deze mijlpaal te bereiken.
  • Hierdoor is Gnosis Safe nu de op twee na grootste ETH-bewaarder.
  • Het bedrijf is relatief nieuw als bewaarder met slechts een maand ervaring in de ruimte.

Gnosis Safe, een op slimme contract gebaseerde Ethereum-portemonnee, bevat nu 2-2,5% van het volledige aanbod van Ethereum (ETH). Het project, dat er trots op is het meest vertrouwde platform te zijn om digitale activa op Ethereum op te slaan, onthulde dit nieuws via twee tweets. De eerste was op 13 januari, toen het bedrijf bekendmaakte dat het 1% van de totale voorraad van ETH in handen had.

Ongeveer 20 uur later plaatste het bedrijf nog een tweet waarin stond:

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Maak dat 2-2,5% van de ETH-voorraad, nadat nog eens 1,5 miljoen ETH vandaag zijn weg vond naar Gnosis Safe!

Naar verluidt heeft het bedrijf deze prestatie bereikt nadat het op 13 januari een enkele transactie van 600.000 ETH had ontvangen, gevolgd door de 1,5 miljoen ETH-transactie op 14 januari. een mysterie over wie de transacties heeft gedaan.

Aanzienlijke groei in een maand

Door deze prestatie te ontgrendelen, bezit Gnosis Safe nu meer dan 2,5 miljoen ETH. Op dit moment is het huidige totale aanbod van ETH 114.257.927. Op het moment van schrijven verandert ETH van eigenaar voor £ 871,4, wat betekent dat Gnosis Safe ETH bezit ter waarde van ongeveer £ 2,178 miljard. Door deze ontwikkeling is Gnosis Safe de op twee na grootste Ethereum-bewaarder geworden, na Ethereum zelf en Binance, ’s werelds grootste crypto-exchange.

Het Gnosis-protocol ging live op een volledig gedecentraliseerde beurs, waarbij werd gestreefd naar maximale liquiditeit en het creëren van nieuwe marktmechanismen voor DeFi. Sinds de lancering in 2017 hebben verschillende DeFi-projecten de multi-sig-opslagkluis van Gnosis gebruikt. Met het toegenomen gebruik van zijn diensten besloot het bedrijf een maand geleden zijn tenen in de bewaarruimte te dompelen, met de belofte om de faciliteiten die worden gebruikt om cryptocurrencies op te slaan, te verbeteren.

Tip: bent u op zoek naar een app om slim te investeren? Handel veilig door u te registreren bij onze favoriete keuze, eToro: bezoek & maak een account