SKALE is het derde project dat Chainlink integreert deze week

Geschreven door: Ali Raza
januari 27, 2021
  • Chainlink's geavanceerde technologie is behoorlijk gewild.
  • In de afgelopen week hebben drie verschillende projecten het geïntegreerd.
  • De integraties hebben positief gereflecteerd op de prijs van Chainlink, die onlangs een nieuwe ATH bereikte.

Chainlink (LINK) is onlangs geïntegreerd in een aantal andere blockchain-projecten. In feite werd het project alleen al in de afgelopen zeven dagen door drie verschillende projecten geïntegreerd. Dit heeft een sterke impact gehad op de prijs, die als gevolg daarvan een nieuw record heeft bereikt.

Chainlink geïntegreerd door drie nieuwe cryptoprojecten

In de afgelopen dagen hebben drie verschillende projecten de acceptatie van de technologie van Chainlink aangekondigd. De eerste was Warp Finance, dat verklaarde dat het de real-time prijsfeeds van Chainlink wil gebruiken, wat de beveiliging zal verbeteren. Dit zal erg belangrijk zijn voor het project, dat onlangs werd getroffen door een flashlening van $ 8 miljoen.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Dan was er ook Prophet Finance, dat onthulde dat het ook van plan is om de technologie van Chainlink te gebruiken – met name de verifieerbare willekeurige functie. De zogenaamde VRF-functie zal worden gebruikt voor het uitvoeren van het interne loterijsysteem van het project.

Het meest recente project om de technologie van Chainlink te integreren, is echter SKALE Network, dat ook geïnteresseerd is in de Oracle-oplossingen van LINK.

Hoe zal SKALE profiteren van de technologie van Chainlink?

Volgens de recente aankondiging wil SKALE de technologie van Chainlink gebruiken om snelle en veilige lanceringen van nieuwe applicaties en andere producten te garanderen. Door de integratie kan het de snelheid en beveiliging van zijn applicaties verbeteren.

Het bedrijf streeft er ook naar om de prijsfeeds van Chainlink te gebruiken, wat ertoe zal bijdragen dat de gegevens betrouwbaar, nauwkeurig en 24 uur per dag beschikbaar zijn. Bovendien zal SKALE dankzij de prijsfeeds profiteren als het gaat om het gebruik van DeFi-implementatieprojecten.

Zelfs dat is niet alles, want het project wil ook de VRF-functie gebruiken. VRF stelt het in staat om blockchain-gamingoplossingen te creëren die een eerlijke selectie voor loterijen bieden. Ten slotte wil SKALE ook Chainlink’s Proof of Reserve gebruiken voor on-chain monitoring van gedekte reserves. Het project maakt zeker gebruik van de mogelijkheden van Chainlink ten volle, wat alleen de prijs van LINK ten goede komt. De munt bereikte onlangs $ 25,65, wat de gloednieuwe recordhoogte is.