Bitcoin Cash (BCH) split onwaarschijnlijk tijdens upgrade in mei

By: Ali Raza
Ali Raza
Ali speelt een sleutelrol in het cryptocurrency-nieuwsteam. In zijn vrije tijd reist hij graag en speelt hij graag cricket,… read more.
on feb 10, 2021
  • De cryptogemeenschap is bezorgd dat BCH tijdens de upgrade in mei zal splitsen.
  • BCH ontwikkelaars voorzien geen splitsing in mei of de komende jaren.
  • De ontwikkelaars streven ernaar om Bitcoin Cash-splitsingen in de toekomst te voorkomen.

De volgende upgrade voor Bitcoin Cash (BCH) vindt plaats in mei. Sommige cryptogemeenschappen hebben hun bezorgdheid geuit over de vraag of Bitcoin Cash na de update zal splitsen. De ontwikkelaars van de blockchain hebben zich echter tot de gemeenschap gericht om hun te verzekeren dat het onwaarschijnlijk is dat er tijdens de upgrade een kettingbreuk zal optreden.

Bitcoin Cash heeft door de jaren heen verschillende ontwikkelingen en incidenten overleefd. In 2018 was de gemeenschap in staat om de hard fork van Bitcoin Cash te weerstaan nadat een factie uitbrak om Craig Wright’s geleide Bitcoin SV (BSV) te creëren.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Bitcoin Cash (BCH) handel leed in die periode, maar herstelde zich. Vorig jaar doorstond het ook het controversiële Infrastructure Funding Plan (IFP), waar de geleide fractie van Amaury Sechet een soortgelijke fork probeerde.

Geen voorziene split in de toekomst

Uitvoerend directeur van de Bitcoin Cash Association Paul Wasensteiner verklaarde dat de ontwikkelaars geen splitsing plannen. Hij voegde eraan toe dat een van de doelstellingen is om gedurende vele jaren geen splitsing te hebben.

Het gaat niet alleen om mei, het gaat om de hele voorzienbare toekomst van Bitcoin Cash.

Wasensteiner verklaarde ook dat er lopende discussies zijn tussen belanghebbenden en ontwikkelaars om Bitcoin Cash fork te voorkomen door leden van het ecosysteem van de blockchain samen te brengen.

Josh Green, een Bitcoin Cash ontwikkelaar, verzekert de gemeenschap ook dat er niets van dit alles wordt verwacht tijdens de volgende Bitcoin Cash upgrade. Hij voegde eraan toe dat het “moeilijk zou zijn om op dit punt een splitsing te laten plaatsvinden.”

Hij zei dat voordat er een splitsing plaatsvindt, een ander knooppuntteam een aanzienlijk deel van de mijnmacht van het token zou moeten hebben en moet pleiten voor verandering, wat hoogst onwaarschijnlijk is voor mei.

Sociale normen die worden gebruikt om splitsing in de toekomst te voorkomen

Volgens een andere Bitcoin Cash ontwikkelaar Emergent Reasons maakt het ontwerp van Bitcoin Cash en andere blockchains het voor miners mogelijk om hun fork te starten. Maar als het om Bitcoin Cash gaat, is een dergelijke actie onwaarschijnlijk. Hij verklaarde echter dat er geen plannen zijn om ervoor te zorgen dat er in de toekomst geen splitsing plaatsvindt.

Op dit moment heeft Bitcoin Cash een waardering van $ 8,9 miljoen en is het de 11e grootste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
7/10
67% van particuliere CFD accounts verliezen geld