Ravencoin bereikt ATH nu tokenized effecten populair zijn

Geschreven door: Ali Raza
februari 23, 2021
  • Ravencoin heeft meer dan 1000% aan waarde gewonnen.
  • De tweet van Ravencoin vorige maand leidde tot een verhoogde interesse in het project.
  • De groeiende belangstelling voor getokeniseerde effecten wordt ook gezien als reden.

Peer-to-peer blockchain Ravencoin (RVN) is de laatste tijd in het nieuws, aangezien de munt deze maand alleen al met meer dan 1000% is gestegen.

Hoewel gegevens van CoinMarketCap aantonen dat de cryptocurrency de afgelopen 24 uur met 10% is gedaald, laat het nog steeds zien dat de munt de afgelopen week meer dan 100% heeft gewonnen.

Interesse voor getokeniseerde effecten

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Maar de maandelijkse winsten zijn zeer winstgevend geweest voor houders van het token en investeerders. Eerder deze maand handelde Ravecoin (RVN) op $ 0,023869. Maar het token bereikte zaterdag een nieuw recordniveau op $ 0,280241. De groeiende interesse in tokenized securities wordt gezien als de reden achter de opkomst van het token.

De controverse rond de beperking van aandelenaankopen door traditionele makelaars heeft geleid tot een hernieuwde belangstelling voor tokenized effecten. Dit heeft ook de interesse in projecten als Ravencoin vergroot.

Tip: bent u op zoek naar een app om slim te investeren? Handel veilig door u te registreren bij onze favoriete keuze, eToro: bezoek & maak een account

De tweet van Ravencoin zorgt voor vaart

De Twitter-feed van het project laat ook een toename van handelsactiviteiten zien na een tweet van het project op 27 januari. Ravencoin tweette dat “Aandelenmarkten aan het veranderen zijn” en het project is bedoeld voor degenen die activa willen uitgeven of diensten willen opbouwen.

Op het moment van de tweet zagen de reguliere financiële markten niet de beste tijden vanwege de activiteiten van r/Wallstreetbets en het GameStop- incident. De saga resulteerde in de opschorting van de toegang tot meerdere volatiele aandelen door sommige beursvennootschappen.

Vorig jaar kreeg Ravencoin weinig interesse van investeerders. Maar investeerders tonen nu weer meer interesse in de cryptocurrency.

De munt is gestaag gestegen naarmate meer mensen het project van Ravecoin zien als gedistribueerde grootboektechnologie die het probleem van slechte grootboeken zal oplossen.

Als gevolg hiervan is de markt gunstig geweest voor investeerders van de munt en velen hopen dat het de komende weken meer terrein zal breken. Behalve Ravencoin zijn er ook enkele andere tokens op de markt gekomen na het GameStop-incident.