Fantom prijsvoorspelling voor maart na een explosieve stijging

Geschreven door: Michael Harris
februari 26, 2021
  • The Graph kondigde ondersteuning aan voor Fantom.
  • De FTM-prijs handelt momenteel meer dan 470% in het groen in februari.
  • Als er een diepere pullback plaatsvindt, kunnen we een sterke koopactiviteit zien rond de $0,25.

De Fantom (FTM) prijs was op een bepaald moment in februari ongeveer 800% gestegen voordat er een terugval plaatsvond.

Fundamentele analyse: The Graph kondigt steun aan voor Fantom

The Graph heeft Fantom toegevoegd aan de groep van laag 1 blockchains die zijn gemeenschap ondersteunt. Eerder aangekondigde ketens zijn onder meer Polkadot, NEAR, Solana en Celo.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Het protocol blijft het Web 3-ecosysteem van ontwikkelaars en gebruikers uitbreiden terwijl de gemeenschap elke week blijft zoeken naar nieuwe blockchains voor integratie.

Fantom ontwikkelaars zullen nu subgraphs kunnen leren met Graph Docs. Op dit moment ondersteunt The Graph Ethereum en POA, waardoor het mogelijk is om gegevens op te vragen over een aantal blockchains, waartoe Fantom-bouwers toegang hebben en waarmee ze kunnen ontwikkelen, maar ook cross-swap tussen Ethereum.

De integratie van Fantom was binnen 24 uur voltooid nadat het de steun van The Graph had gezocht. Andre Cronje, Fantom’s DeFi Ethereum Architect kondigde de samenwerking aan op Twitter en prees het UX / UI-protocol voor eenvoudige integratie.

“<3 goede technologie is eenvoudig te integreren, dit spreekt meer over de kwaliteit van @graphprotocol dan iets anders. Bedankt voor het makkelijk maken! ”, zei Cronje in een tweet.

Kort daarna begonnen ontwikkelaars Fantom-subgraphs te maken en implementeerden ze hun Ethereum-aangedreven apps bovenop Fantom, waardoor ontwikkelaars toegang hadden tot gegevens. Dit onderstreept het belang van subgraphs en de ondersteuning die ze bieden aan ontwikkelaars.

The Graph zoekopdrachten stegen vorige maand tot meer dan 11 miljard en noteerden vorig jaar een 100x groei. Deze uitbreiding vertegenwoordigt de overgang naar het gedecentraliseerde internet genaamd Web 3. Andere cryptocurrencies, waaronder Bitcoin, Cosmos, Avalanche, Binance Smart Chain, Flow en meer, worden ook overwogen voor integratie.

Technische analyse: geen enorme winsten meer te behalen

De Fantom prijs handelt momenteel meer dan 470% in het groen in februari. Dit is nadat FTM in januari met bijna 600% explodeerde. Vandaag is de prijsactie met 4% gestegen, hoewel het op een bepaald moment eerder op de dag meer dan 20% hoger handelde.

FTM dagelijkse grafiek (TradingView)

Het is moeilijk om technische indicatoren te gebruiken om toekomstige bewegingen te voorspellen, gezien de schaal van de meest recente push hoger. Als er een diepere terugval plaatsvindt, kunnen we een sterke koopactiviteit zien in de buurt van $ 0,25.

Samenvatting

The Graph kondigde ondersteuning aan voor Fantom na de integratie van een groep laag 1 blockchains vorige maand. Ondertussen handelt de FTM-prijs in een extreem sterke uptrend.