Coinflip voegt DOGE toe aan zijn crypto-geldautomaten

Geschreven door: Ali Raza
maart 2, 2021
  • Coinflip zegt dat het zich inzet om in de toekomst meer ondersteuning te bieden aan de munt.
  • Dogecoin is de laatste tijd in waarde en marktkapitalisatie gestegen.
  • Coinflip verhoogde vorig jaar zijn crypto-automaten in de VS van 440 naar 1.800.

Bitcoin ATM-provider Coinflip heeft aangekondigd dat de op meme gebaseerde cryptocurrency Dogecoin is toegevoegd als aankoopoptie voor al zijn 1.800 geldautomaten in 45 Amerikaanse staten. Coinflip zegt dat de beslissing is genomen vanwege de toenemende populariteit en acceptatie van Dogecoin in de VS. Zoals het er nu uitziet, ondersteunen Coinflip geldautomaten nu Bitcoin (BTC), USDC, Dogecoin, Binance Coin (BNB), Ethereum (ETH), Dash, Stellar Lumens (XLM), Link en Litecoin (LTC).

Dogecoin (DOGE) heeft ook ongeveer 4% aan waarde toegevoegd minder dan 24 uur na de aankondiging, met een marktkapitalisatie van $ 6,6 miljard.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Dogecoin verklaarde dat het Dogecoin supporters wil aanmoedigen die zelfs op de meest landelijke plaatsen in de VS zijn gevestigd.

De interesse voor Dogecoin stijgt

De cryptocurrency won dit jaar meer populariteit, omdat enkele van de toonaangevende namen in de branche hun steun voor het token aanboden. Sommige gebruikers zijn echter van mening dat de recente stijging van Dogecoin niet volledig organisch was. Het steeg met 85% na de GameStop-actie met de Reddit-groep, WallStreetBets. Meer detailhandelaren hebben nu de interesse om Dogecoin (DOGE) te kopen naarmate de rente voor de munt stijgt.

Een prominente ondersteuner was Tesla’s CEO Elon Musk, die DOGE herhaaldelijk noemde in zijn reeks tweets. In een van de tweets verklaarde Musk dat Dogecoin de munteenheid van de mensen is.

Na zijn opmerkingen begon het crypto-activum aan een indrukwekkende bull-run, wat leidde tot een hoogste punt ooit.

Tip: bent u op zoek naar een app om slim te investeren? Handel veilig door u te registreren bij onze favoriete keuze, eToro: bezoek & maak een account

Coinflip om in de toekomst meer ondersteuning voor Dogecoin te bieden

Coinflip herhaalde dat Dogecoin meer belangstelling heeft getrokken van de cryptogemeenschap. Als gevolg hiervan is het bedrijf klaar om zelfs in de toekomst niet-gelegeerde ondersteuning voor cryptocurrency te bieden.

Mede-oprichter en CEO van Dogecoin Daniel Polotsky gaf commentaar op de ontwikkeling. Hij verklaarde dat het bedrijf zich inzet om ervoor te zorgen dat Dogecoin onderdeel wordt van zijn portfolio, gezien de toegenomen acceptatie door de cryptogemeenschap.

De vraag naar geldautomaten van Coinflip is het afgelopen jaar astronomisch gestegen. De inkomsten zijn ook verdrievoudigd in de periode nadat het aantal geldautomaten was toegenomen van 441 tot ongeveer 1.800.