NEM (XEM) prijs stijgt na een recente update

By: Ali Raza
Ali Raza
Ali speelt een sleutelrol in het cryptocurrency-nieuwsteam. In zijn vrije tijd reist hij graag en speelt hij graag cricket,… read more.
on mrt 9, 2021
  • NEM publiceerde onlangs een nieuwe aankondiging.
  • De aankondiging betreft de upgrade van zijn blockchain, evenals een airdrop.
  • Het project zal XYM-tokens uitzenden naar XEM-houders.

NEM (XEM) kondigde onlangs een nieuwe update aan voor zijn blockchain, die behoorlijk wat aandacht trok. Gezien het feit dat de update ook een aanzienlijke airdrop zal brengen voor de tokenhouders van het project, haastten investeerders en handelaren zich om XEM munten te kopen om in aanmerking te komen en het bedrag dat ze zullen ontvangen te verhogen.

XEM prijs stijgt na de laatste update

Onmiddellijk kondigde het project de lancering van Symbol voor 15 maart aan, en XEM reageerde door een prijsstijging te zien. Dit vond plaats op 25 februari en de trend zette zich gewoon door in de dagen die volgden en werd een trend van twee weken. De munt bereikte zelfs een nieuw hoogste punt in 3 jaar, gezien het deze niveaus voor het laatst zag op 1 februari 2018.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Rond 3 maart bereikte de munt de prijs van $ 0,8591, voorheen op $ 0,4463 op 26 februari. De stijging veroorzaakte snel een correctie, en dus zag de munt op 5 maart een daling naar $ 0,67. De volgende dag steeg NEM opnieuw naar $ 0,76, gevolgd door een nieuwe prijsafwijzing naar $ 0,69, waar het de afgelopen twee dagen zat.

Dus hoewel het project niet bepaald de grootste hit is onder crypto’s, trok het zeker de aandacht met de laatste update.

Wat houdt de update in?

Zoals vermeld, kondigde het project onlangs nieuwe verbeteringen aan de blockchain aan in een Symbol 0.10.0.8-release, die zich richtte op Core-, REST- en SDK-releases. De releases zouden P1- en P2-problemen moeten oplossen waar het project last van heeft gehad, en ze zullen de beveiliging verbeteren, terwijl NEM zich voorbereidt om een mainnet te draaien.

Daarnaast bereidt het team ook de genoemde Airdrop of Symbol (XYM) -tokens voor voor NEM-houders, waarbij de snapshot voor de Airdrop-geschiktheid naar verwachting ongeveer op 12 maart zal plaatsvinden, wanneer het project een blokhoogte van 3.105.500 bereikt.

Dit is de reden waarom iedereen zich haastte om XEM te kopen, waardoor de prijs zo snel omhoog ging. De airdrop trok ook de aandacht van Binance, die aankondigde het te gaan ondersteunen. De aankondiging, prijsactie en een golf van ondersteuning zijn een welkome afwisseling van een project dat al heel lang erg stil is geweest.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
7/10
67% van particuliere CFD accounts verliezen geld