Enjin werkt samen met Beauty in the Street aan NFT’s

By: Jinia Shawdagor
Jinia Shawdagor
Jinia is een cryptocurrency- en blockchain-enthousiasteling gevestigd in Zweden. Ze houdt van alles wat positief is, reizen en vreugde… read more.
on mrt 18, 2021
  • De eerste NFT is Snap Boogie's Speedy Walkover.
  • Volgens Kertonegoro van Enjin zullen NFT's artiesten helpen hun intellectuele eigendom op de markt te brengen.
  • Vóór deze samenwerking noteerde Huobi Global ENJ, waardoor de prijs steeg.

Het Enjin blockchain-platform werkt samen met Beauty in the Streets, een bedrijf voor podiumkunsten dat straatartiesten een kans wil bieden om hun talenten te delen en dansbewegingen te symboliseren. Een rapport onthulde dit nieuws op 16 maart en merkte op dat dit partnerschap tot doel heeft dansers niet-vervangbare tokens (NFT’s) te laten maken die zijn gebaseerd op emotes (geanimeerde emoji’s). Naar verluidt zouden de NFT’s beroemde bewegingen en maniertjes vertegenwoordigen van een overvloed aan artiesten.

Volgens het rapport zal het ontwerp van de NFT’s hun verkoop op online platforms en liveshows mogelijk maken, zodat fans ze kunnen kopen. Afgezien hiervan kunnen de NFT’s worden gebruikt als emotes binnen specifieke videogames en applicaties. De eerste NFT is een kenmerkende dansbeweging van de oprichter van Beauty in the Streets, Cjaiilon Andrade, ook wel bekend als Snap Boogie. De beweging wordt Speedy Walkovers genoemd en de NFT ervan zou worden gebruikt om de beweging uit te voeren in 3D-computers of een virtual reality-spel genaamd AlterVerse.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

In een reactie op deze leuke prestatie zei Simon Kertonegoro, vice-president van ontwikkelaarssucces bij Enjin, dat NFT’s alles, inclusief menselijke beweging, in een markt veranderen. Gedenkwaardige momenten symboliseren als emotes zou helpen om de vreugde die mensen in de echte wereld ervaren over te brengen naar de digitale ruimte.

Kertonegoro merkte verder op dat ondanks de groeiende speculatie over de vraag of NFT’s al dan niet een bubbel zijn, dit project laat zien hoe artiesten waarde kunnen creëren door hun inhoud te integreren in apps of games. Hierdoor krijgen ze de kans om hun intellectuele eigendom rechtstreeks op de markt te brengen bij bestaande fans.

Huobi’s noteringseffect duwt de ENJ prijs hoger

Dit nieuws komt nadat Huobi Global had aangekondigd dat het Enjin Coin (ENJ) op 15 maart had genoteerd. Volgens de aankondiging zou ENJ drie handelsparen op het platform hebben. Dit zijn ENJ / USDT, ENJ / BTC en ENJ / ETH. Afgezien hiervan maakte de beurs bekend dat het twee campagnes zou organiseren om gebruikers te belonen die ENJ storten.

Naar verluidt begon de eerste ronde om 02:00 uur UTC op 15 maart en eindigde om 14:00 uur op dezelfde dag. Deze campagne zag in aanmerking komende klanten 30.000 ENJ delen op basis van hun totale stortingsvolume. De tweede campagne begon op 15 maart om 14:00 uur en eindigde om 16:00 uur op 16 maart. In deze ronde deelden in aanmerking komende gebruikers 13.000 ENJ op basis van hun netto stortingsvolume.

Na deze aankondiging boekte ENJ aanzienlijke winsten om op de dag van notering te verhandelen tot £ 2,18. De munt slaagde er echter niet in de bullish performance vast te houden en voerde op 16 maart een neerwaartse correctie uit om de handel op £ 1,83 te sluiten. Op het moment van schrijven is de munt de afgelopen 24 uur 2,86% gedaald om te verhandelen tegen £ 1,75.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
7/10
67% van particuliere CFD accounts verliezen geld