Ad

THETA stijgt naar de top 10 van cryptocurrencies

Door:
op Mar 24, 2021
Bijgewerkt: May 26, 2022
Listen
  • THETA handelde de afgelopen week bullish en heeft een nieuw record bereikt.
  • De meeste van de top 10 munten dalen door deze bearish trend.
  • De uitbreiding, inclusief het verkrijgen van een tweede Amerikaans octrooi, helpen de stijging van de munt.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google News om notificaties te ontvangen >

Theta Network’s native token, THETA, heeft zijn weg omhoog gevonden tot in de top 10 lijst van cryptocurrencies op basis van marktkapitalisatie. Uit CoinMarketCap gegevens blijkt dat de munt Chainlink (LINK) heeft ingehaald om de 10e grootste cryptomunt te worden. THETA bereikt deze prestatie na het registreren van aanzienlijke winsten in de afgelopen week.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

Als resultaat van de geweldige prestatie van THETA, brak het zijn vorige recordniveau door een nieuw record neer te zetten op £ 8,74. Op het moment van schrijven handelt THETA nog steeds bullish. De munt is de afgelopen 24 uur 16,71% gestegen en de afgelopen week 61,89% om te handelen tegen £ 8,55. De munt heeft een dagelijks volume van £ 1.055.288.075,56 en een marktkapitalisatie van £ 8.439.743.867.

Aan de andere kant ziet LINK momenteel een langzame daling na een verlies van 5,85% in de afgelopen 24 uur om van eigenaar te wisselen voor £ 19,92. De munt heeft een marktkapitalisatie van £ 8.253.088.424, wat Litecoin (LTC) THETA’s volgende doelwit maakt. Net als LINK en andere toonaangevende munten in de top 10 lijst, inclusief BTC, verliest ook LTC waarde. Op dit moment wordt het verhandeld tegen £ 136,23 met een marktkapitalisatie van £ 9.074.516.156,71.

De snelle netwerkgroei van Theta Network ligt achter op de prestaties van de munt

Copy link to section

Het Theta-netwerk werkt aan uitbreidingen, die continu cryptoliefhebbers aantrekken om in zijn token te investeren. Een eerder rapport onthulde bijvoorbeeld dat het Centre Europe Brussels Laboratory, de onderzoeks- en ontwikkelingsgroep van Sony Europe, zich had aangesloten bij het validatorprogramma van het netwerk. Daarbij sloot het bedrijf zich aan bij Google, Samsung en spelers uit de industrie zoals Binance en Gumi bij het beheer van de netwerkknooppunten.

Destijds zei Mitch Liu, CEO van Theta Labs, dat deze ontwikkeling Theta Network dichter bij de decentralisatie had gebracht. Het netwerk heeft momenteel 14 enterprise-knooppunten om transacties te valideren op basis van het Proof-of-Stake (PoS) consensusmechanisme. Liu voegde eraan toe dat de deal met het Centre Europe Brussels Laboratory niet zou stoppen bij het bedrijf als netwerkvalidator. Naar verluidt proberen beide bedrijven andere DLT-gerelateerde ondernemingen te verkennen, zoals gedecentraliseerde financiering (DeFi) en niet-vervangbare tokens (NFT’s).

Afgezien van dit strategische partnerschap, onthulde Theta Labs dat het op 15 maart een tweede Amerikaans octrooi had ontvangen. Volgens de aankondiging wordt het octrooi ‘Methoden en Systemen’ genoemd voor door blockchain gestimuleerde datastreaming en levering via een gedecentraliseerd, vertrouwd, blockchain-aangedreven betalingssysteem.

Ad

Op zoek naar eenvoudig te volgen handelssignalen voor crypto, forex en aandelen? Maak handelen eenvoudig door ons team van pro-traders te kopiëren. Consistente resultaten. Meld je vandaag nog aan bij Invezz Signals.

Learn more
THETA Crypto