Morningside School of Music begint crypto te accepteren

By: Jinia Shawdagor
Jinia Shawdagor
Jinia is een cryptocurrency- en blockchain-enthousiasteling gevestigd in Zweden. Ze houdt van alles wat positief is, reizen en vreugde en geluk… read more.
on apr 1, 2021
  • De school besloot om cryptobetalingen te accepteren na meerdere verzoeken.
  • Volgens de directeur van de school zullen cryptocurrencies binnenkort een standaard betalingsoptie worden.
  • De school kocht zelfs vóór deze ontwikkeling benodigdheden met BTC.

De in Edinburgh gevestigde Morningside School of Music is begonnen met het accepteren van collegegeldbetalingen in cryptocurrencies. De school onthulde dit bullish nieuws via een tweet op 28 maart en merkte op dat het de eerste Schotse muziekschool was die digitale valuta accepteerde als betaalmiddel. Naar verluidt heeft de school besloten deze betalingswijze te omarmen na een toestroom van verzoeken van haar studenten.

Volgens de instelling werken de meeste van haar volwassen studenten in de groeiende FinTech sector van Edinburgh. Als zodanig was het niet meer dan normaal dat de school suggereerde dat de school crypto zou accepteren als betaling voor het overdragen van kennis. Morningside School of Music, die graag cryptocurrencies accepteert, zei dat het gelooft dat de betalingsmethode binnenkort de standaard zal worden.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

De school heeft 700 leerlingen verspreid over Schotland. Hoewel dit een klein aantal is vergeleken met de meer dan 100 miljoen actieve crypto-gebruikers op dit moment, kan het besluit van de school om crypto te accepteren andere soortgelijke organisaties ertoe aanzetten om de opkomende activaklasse te adopteren, waardoor het een centimeter dichter bij de reguliere acceptatie komt.

De beginfase van een ingrijpende verstoring

Naar verluidt heeft de school voor deze stap crypto omarmd. De administratie betaalde al voor voorraden met munten zoals Bitcoin (BTC). Als zodanig was het een eenvoudig proces om studenten in crypto te laten betalen, aangezien de administratie de voordelen van de betaalmethode al had ervaren.

Volgens de directeur van de school, Linda Boyd, zullen cryptocurrencies er nog lang zijn en zouden ze op de lange termijn een normale manier worden voor individuen en instellingen om te betalen voor een overvloed aan diensten en goederen.

Door deze stap heeft de Morningside School of Music zich aangesloten bij andere onderwijsinstellingen die al opgewarmd zijn voor cryptocurrencies. Deze omvatten de Zwitserse Lucerne University of Applied Sciences and Arts, de in Vietnam gevestigde FPT University, het in New York gevestigde Kings College, de University of Nicosia in Cyprus en de University of Cumbria in het VK, en de in Berlijn gevestigde European School of Management and Technology.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
7/10
67% van particuliere CFD accounts verliezen geld