MetaMask wallet ondersteunt nu Orbs staking en swaps

Geschreven door: Ali Raza
april 14, 2021
  • MetaMask heeft nu officieel ondersteuning toegevoegd voor ORBS.
  • MetaMask is voor de meeste DeFi-projecten een go-to wallet voor staken en handelen.
  • Het team van de portemonnee zal nu voor de beste gebruikersvriendelijke ervaring zorgen.

MetaMask is niet alleen een populaire crypto-portemonnee, maar ook een go-to oplossing voor iedereen die wil deelnemen aan de DeFi sector van de crypto industrie. De portemonnee heeft onlangs aangekondigd dat het zijn lijst met ondersteunde tokens uitbreidt, waaruit blijkt dat de nieuwste ondersteunde munten ORBS is – een officiële cryptocurrency van het Orbs Network.

ORBS swapping arriveert bij MetaMask

Volgens de aankondiging kunnen gebruikers ORBS nu rechtstreeks vanuit hun MetaMask-portemonnee ruilen of staken. Bovendien verzamelt MetaMask ook gegevens uit een aantal verschillende bronnen, waaronder populaire gedecentraliseerde beurzen (DEX’en), om ervoor te zorgen dat de gebruikers altijd de beste prijs en laagst mogelijke vergoedingen krijgen die de branche te bieden heeft.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Tot dusver is ORBS genoteerd op een aantal grote beurzen, waaronder Uniswap (UNI) en Balancer (BAL). Met de toevoeging aan MetaMask kunnen gebruikers het nu rechtstreeks in de portemonnee verhandelen.

MetaMask maakt ook staking mogelijk

Zoals vermeld, stelt de portemonnee gebruikers ook in staat om ORBS tokens in de mobiele app te staken, dankzij het feit dat Tetra – de officiële uitzetportemonnee van ORBS – nu ook is verbonden met MetaMask.

De mogelijkheid om ORBS te staken zal beschikbaar zijn in zowel Android- als iOS-apps, maar ook op pc, voor degenen die liever handelen op hun desktops en laptops.

Het stakingproces is ook buitengewoon eenvoudig en het enige dat gebruikers hoeven te doen, is vanuit hun MetaMask app naar de Tetra webpagina gaan en hun ORBS tokens staken. Orbs heeft zelfs een tutorial over hoe u kunt staken met Tetra vanaf MetaMask, die het deelde als onderdeel van de aankondiging.

Uiteindelijk is MetaMask nu een go-to plek geworden voor het vasthouden, verhandelen of staken van ORBS, net zoals het al diende voor een aantal andere cryptocurrencies en DeFi-tokens.