OKEx Exchange vermeldt DAO voor spothandel

By: Jinia Shawdagor
Jinia Shawdagor
Jinia is een cryptocurrency- en blockchain-enthousiasteling gevestigd in Zweden. Ze houdt van alles wat positief is, reizen en vreugde… read more.
on apr 15, 2021
  • DAO/USDT stortingen en handel zijn vandaag begonnen.
  • Volgens DAO Maker stelt deze aanbieding zijn producten bloot aan meer dan 20 miljoen gebruikers.
  • Om deze prestatie te vieren geeft OKEx £21.700 aan DAO, 10 iPhone 12 telefoons en een Tesla Model Y weg.

Op de Seychellen gebaseerde cryptobeurs OKEx heeft DAO vermeld, het native token van het DAO Maker Network. De beurs maakte dit nieuws bekend door middel van een officiële aankondiging op 14 april, waarbij werd opgemerkt dat de munt zou worden toegevoegd aan de spotmarkten. Naar verluidt begonnen DAO-stortingen om 8:00 AM UTC en begon de spothandel voor het DAO / USDT paar twee uur later om 10:00 AM UTC. Wat opnames betreft, is OKEx van plan deze functie op 15 april om 10.00 uur UTC te openen.

OKEx verklaarde de beslissing om DAO te vermelden en zei dat het DAO Maker Network startups een groeitechnologieplatform en financieringskader biedt. Bovendien verkleint het netwerk de risico’s voor investeerders, aangezien het bestaat uit B2B- en B2B2C-producten en -diensten, zoals onder meer compliance financiering en vermogensbeheer.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

DAO Maker voegde toe dat de aanbieding een grote stap is voor de wereldwijde uitbreidingsdoelen van het ecosysteem. Ze zijn van mening dat deze stap de acceptatie van haar producten zal helpen stimuleren en tegelijkertijd haar missie zal naleven om het creëren van rijkdom voor iedereen over de hele wereld mogelijk te maken.

Een kans om onder andere een Tesla Model Y te winnen

Om de notering van DAO te vieren, merkte OKEx op dat het verschillende beloningen zou bieden aan leden van de gemeenschap die DAO storten of verhandelen. Deze omvatten een Tesla Model Y, 10 iPhone 12 smartphones en £ 29.100 aan DAO. De beurs is van plan deze geschenken weg te geven tussen 14 april 8:00 uur UTC tot 21 april 8:00 uur UTC.

De promotie bestaat uit drie fasen en vereist dat deelnemers specifieke taken uitvoeren. De eerste is het delen van een quiz om kans te maken op de trekking voor £ 7.300 aan DAO-prijzenpot. De tweede fase doet mee aan een stortingsuitdaging om deel te nemen aan een prijzenpot die bestaat uit £ 7.300 aan DAO en 10 iPhone 12 smartphones. Voor de laatste uitdaging moeten gebruikers DAO verhandelen om deel te nemen aan een trekking waarbij een communitylid wegloopt met £ 14.500 aan DAO en een Tesla Model Y.

De beurs waarschuwde echter dat handelen in DAO een aanzienlijk risico met zich meebrengt, wat ertoe kan leiden dat handelaren hun kapitaal verliezen. OKEx drong er bij zijn gebruikers op aan om ervoor te zorgen dat ze de betrokken risico’s begrijpen en handelen in overeenstemming met hun ervaringsniveaus en investeringsdoelstellingen.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
7/10
67% van particuliere CFD accounts verliezen geld