Church’s Chicken Venezuela gaat bonussen betalen in DASH

By: Jinia Shawdagor
Jinia Shawdagor
Jinia is een cryptocurrency- en blockchain-enthousiasteling gevestigd in Zweden. Ze houdt van alles wat positief is, reizen en vreugde… read more.
on apr 22, 2021
  • Church's Chicken Venezuela integreerde DASH nadat 97% van het personeel ermee had ingestemd.
  • Met DASH zullen de medewerkers van het bedrijf hun salarissen indekken tegen de inflatie.
  • Het bedrijf was een pionier in het accepteren van DASH betalingen.

Church’s Chicken Venezuela, een toonaangevend fastfoodrestaurant in Venezuela, is begonnen met het uitbetalen van zijn personeelsbonus in DASH. Dash Foundation maakte dit nieuws op 19 april bekend door middel van een persbericht en merkte op dat de fastfoodketen de betalingsmogelijkheid integreerde na een test van drie maanden waarbij haar medewerkers DASH ontvingen als onderdeel van hun salaris. Naar verluidt gaf 97% van de medewerkers die aan de test deelnamen, akkoord om voortaan een fractie van hun salaris in DASH te krijgen.

Volgens het persbericht is het salarissysteem het resultaat van een samenwerking tussen de Dash Text- en de Dash Core teams. De oplossing, genaamd DasherPay, voldoet aan de wet en kan worden opgenomen in het betalingssysteem van elk bedrijf. Het betalingsplatform is online toegankelijk en het fungeert als een niet-bewarend systeem waarmee organisaties personeel op een snelle en goedkope manier kunnen betalen.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Door DASH betalingen in te voeren, wil Church’s Chicken Venezuela zijn personeel helpen het aanslepende hyperinflatieprobleem in het land te omzeilen. Met DASH kunnen de medewerkers winkelen bij tienduizenden winkels die de munt naadloos accepteren. Als alternatief kunnen de werknemers hun DASH in Bolivars veranderen bij een overvloed aan cryptobeurzen in het land.

Baanbrekende digitale valuta innovatie in Venezuela

Door te accepteren dat haar personeel in DASH wordt betaald, heeft de Church’s Chicken Venezuela ook haar positie als leider in innovatieve oplossingen in Venezuela verstevigd, aangezien het de eerste organisatie was die DASH begon te accepteren als betaling in 2018.

Dit nieuws komt terwijl DASH blijft worstelen om uit te stijgen boven de bearmarkt die het zag dalen en er niet in slaagde zijn ATH van 2017 te herstellen. Op het moment van schrijven is DASH 81,04% lager dan de ATH van £ 1.178 om van eigenaar te wisselen voor £ 221,29. Dit cijfer vertegenwoordigt een stijging van 3,6% over de afgelopen 24 uur en een stijging van 3,04% over de afgelopen zeven dagen. De munt is momenteel de 45e grootste crypto met een marktkapitalisatie van £ 2,261,945,103.84.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
7/10
67% van particuliere CFD accounts verliezen geld