Coinbase noteert FORTH nu het zijn aanbod blijft uitbreiden

Geschreven door: Jinia Shawdagor
april 22, 2021
  • Hoewel zowel Coinbase als Coinbase Pro FORTH hebben vermeld, ondersteunen ze AMPL niet.
  • FORTH handelt tegen USD, BTC, EUR en GBP op Coinbase Pro.
  • Na Coinbase Pro's notering van het token, steeg FORTH tot een ATH van £51,29.

Coinbase heeft ondersteuning toegevoegd voor Ampleforth Governance Token (FORTH). De beurs onthulde dit nieuws eerder vandaag via een tweet en merkte op dat het het token op Coinbase.com en in zijn Android- en iOS-applicaties had vermeld. Als zodanig kunnen gebruikers in alle door Coinbase ondersteunde regio’s, met uitzondering van New York, nu FORTH kopen, verkopen, converteren, verzenden, ontvangen of opslaan.

Volgens een volgende blogpost betekent de ondersteuning van Coinbase voor FORTH niet dat de beurs ondersteuning voor AMPL heeft toegevoegd. Coinbase verklaarde het verschil tussen de twee munten en merkte op dat FORTH het beheer van het Ampleforth protocol aanstuurt. Aan de andere kant is AMPL het native token van Ampleforth, dat vergelijkbaar is met Bitcoin en kan worden gebruikt in slimme contracten.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Hoewel deze lijst de cryptogemeenschap in staat stelt FORTH te kopen, hoeven early adopters van het Ampleforth protocol de munt niet via de beurs te kopen. Dit komt doordat het protocol 15 miljoen FORTH heeft uitgedeeld aan houders met AMPL saldi en de deelnemers aan het Ampleforth Geyser liquiditeitsminingprogramma.

FORTH op Coinbase Pro

Dit nieuws komt nadat Coinbase Pro op 21 april FORTH heeft genoteerd. Net als Coinbase, zal Coinbase Pro’s lijst van FORTH inwoners van New York niet toestaan deel te nemen aan FORTH’s handel. Terwijl Coinbase de handel onmiddellijk opende, stond Coinbase Pro alleen inkomende overdrachten van FORTH toe na het noteren van de munt. Er zijn vier FORTH handelsparen op Coinbase Pro; FORTH / USD, FORTH / BTC, FORTH / EUR en FORTH / GBP.

Nadat Coinbase Pro de notering van FORTH had aangekondigd, schoot de prijs van de munt omhoog van £ 15,7 en handelde hij tot £ 51,29, en zette daarmee een nieuw record ooit neer. Op het moment van schrijven is FORTH 23,13% gedaald ten opzichte van zijn ATH om van eigenaar te wisselen voor £ 40,03. De munt heeft een dagelijks volume van £ 217.331.118,18.