Charles Hoskinson geeft antwoorden aan Cardano critici

By: Ali Raza
Ali Raza
Ali speelt een sleutelrol in het cryptocurrency-nieuwsteam. In zijn vrije tijd reist hij graag en speelt hij graag cricket, snooker en… read more.
on apr 23, 2021
  • Hoffman brengt Cardano in diskrediet, maar prijst Polkadot.
  • Hoskinson zei dat mensen die Cardano bekritiseren moeten weten dat het nog steeds veel projecten heeft.
  • De kritiek van Cardano komt wanneer het platform het beter doet dan Ethereum.

Chief Executive Officer van IOHK Charles Hoskinson heeft teruggeslagen naar David Hoffman en andere critici die beweerden dat Cardano een “scam” is.

Hij verklaarde dat de verijdelde reputatie van cryptocurrency in de mainstream het resultaat is van extreem ongegronde opvattingen.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

‘Het is één ding om te zeggen dat je sceptisch bent. Het is een ander om ons criminelen te noemen”, voegde hij toe in een tweet.

Hoewel de kritiek van Hoffman de interesse van Hoskinson trok, wakkerde het ook de verhitte concurrentie tussen Ethereum (ETH) en Cardano (ADA) onder de cryptogemeenschap aan. Dit komt wanneer Cardano vooruitgang heeft geboekt bij de introductie van slimme contracten op zijn platform.

Hoffman brengt Cardano in diskrediet, maar prijst Polkadot

Hoffman sprak met Scot Melker toen hij feiten aanleverde om de levensvatbaarheid van Ethereum te ondersteunen. Hij deelde ook zijn mening over het veelbesproken Ethereum Improvement Proposal (EIP) 1559.

Het project is gericht op het verbeteren van wallet UX door de implementatie van een stabieler en voorspelbaar gasvergoedingssysteem. Bovendien bevat het een deflatoir element dat niet noodzakelijkerwijs mijnwerkers zal uitbetalen, maar in plaats daarvan basisvergoedingen zal verbranden.

Sommige mijnwerkers, die denken dat hun inkomsten zullen worden verlaagd, waren tegen de voorgestelde functie. Maar toen hem de vraag werd voorgelegd over Ethereum concurrenten, verwierp Hoffman onmiddellijk elk idee dat Cardano een sterke kanshebber was. Hij beweerde,

Ik zal mijn zeer sceptische hoed opzetten en Cardano misschien een flagrante scam noemen.

Hoewel hij Cardano in diskrediet lijkt te brengen, lijkt hij Polkadot (DOT) te prijzen.

Hij zei dat Polkadot niet beschikt over de nepmarketing die Cardano gebruikt, waardoor het een haalbaar alternatief is. Bovendien bracht Hoffman een ander platform, Ripple, in diskrediet door te zeggen dat het onethische technieken gebruikt.

De Alonzo fase wordt als eerste gelanceerd

De kritiek van Hoffman werd een paar weken geleden door Hoskinson aangepakt tijdens een livestream die hij organiseerde. Hij benadrukte met name de kritiek op Cardano vanwege het gebrek aan apps. Hij verklaarde dat sommige delen van Cardano nog in ontwikkeling zijn en dat niemand het zou moeten bekritiseren omdat het niet heeft wat een voltooid project zou moeten hebben.

Hoskinson herhaalde dat het platform van plan is om in de toekomst DEXen, orakels, stablecoin aanbiedingen en NFT marktplaatsen op te nemen, maar de Alonzo fase zal als eerste worden gelanceerd.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
7/10
67% van particuliere CFD accounts verliezen geld