De CEO van Paxos deelt zijn mening over crypto

By: Ali Raza
Ali Raza
Ali speelt een sleutelrol in het cryptocurrency-nieuwsteam. In zijn vrije tijd reist hij graag en speelt hij graag cricket, snooker en… read more.
on mei 8, 2021
  • De CEO van Paxos, Charles Cascarilla, deelde onlangs zijn mening over de cryptomarkt.
  • Hij gelooft dat crypto steeds meer wordt geadopteerd.
  • Het proces heeft nog een lange weg te gaan voordat crypto betrouwbaar wordt.

Eind 2020, toen het aankondigde crypto aan zijn platform toe te voegen, maakte PayPal enorme golven in de hele crypto industrie. Dit zou zelfs een van de redenen kunnen zijn waarom de cryptoprijzen zo’n sterke voorsprong kregen aan het begin van de bullrun die hen bracht naar waar ze nu zijn.

PayPal had het natuurlijk niet alleen kunnen doen, en in plaats daarvan werkte het samen met Paxos om te proberen cryptobetalingen af te handelen. Tot dusver lijkt het partnerschap vrij goed te hebben uitgepakt, en in ieders voordeel. In feite gaf de CEO en mede-oprichter van Paxos, Charles Cascarilla, onlangs commentaar op de toestand van de crypto sector en PayPal’s volgende generatie digitale portemonnee voor crypto.

Het interview met Charles Cascarilla

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Cascarilla sprak zijn mening over crypto en PayPal tijdens een interview met CNBC. Tijdens het interview bevestigde hij een van zijn eerdere uitspraken, namelijk dat de vraag naar cryptodiensten de verwachtingen ver overtreft. Hij lichtte toe door te zeggen dat PayPal zelf hier waarschijnlijk een grote reden voor was.

Hij gelooft dat crypto mainstream wordt op basis van alles wat tot nu toe is gezien, en het belangrijkste doel van Paxos is nu om de infrastructuur te creëren en PayPal van dienst te zijn. Hij zei echter ook dat er tal van andere bedrijven waren die geïnteresseerd waren in het benaderen van crypto, wat de acceptatie en groei van de industrie bevordert.

Het interview ging ook in op prijsvolatiliteit en de impact ervan als risicofactor. Cascarilla zei dat crypto nog steeds niet als betalingsmechanisme kan worden beschouwd. Het zou in feite nooit een betalingsmechanisme kunnen worden. Hij zei echter ook dat crypto op een dag goud zou kunnen worden, en tegen die tijd zou de prijsontdekkingsfase kunnen eindigen. Als het gebeurt, kan crypto minder vluchtig en betrouwbaarder worden.

Hij staat er echter op dat Paxos gefocust is op het creëren van de infrastructuur voor crypto en niet probeert de winnende munt te kiezen. Hij gelooft dat de markt zelf slechte projecten zal uitroeien en goede zal laten ontwikkelen en evolueren.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
7/10
67% van particuliere CFD accounts verliezen geld