Justin Sun zegt dat de zorgen van Elon Musk terecht zijn

By: Ali Raza
Ali Raza
Ali speelt een sleutelrol in het cryptocurrency-nieuwsteam. In zijn vrije tijd reist hij graag en speelt hij graag cricket,… read more.
on mei 29, 2021
  • De oprichter van Tron Foundation zegt dat de zorgen van Elon Musk terecht zijn.
  • Justin Sun zegt dat de crypto industrie nog in de kinderschoenen staat.
  • De NFT industrie bevindt zich ook nog in de beginfase.

De duurzaamheid van cryptocurrencies is de afgelopen twee weken een belangrijk onderwerp van discussie geweest, aangezien velen hebben gewezen op de milieuproblemen van cryptomining. Tron Foundation oprichter Justin Sun heeft ook zijn stem gedeeld in het debat. Hij sprak met CNBC tijdens het ‘Squawk on the Street’ programma en besprak de volatiliteit en zijn vooruitzichten voor crypto activa.

De crypto industrie moet omgaan met mijnbouwproblemen

Sun was het ermee eens dat Tesla CEO Elon Musk de recente problemen rond cryptocurrencies heeft beïnvloed. Hij gaf toe dat de tweets van Musk en de beslissing om de acceptatie van Bitcoin door Tesla te stoppen allemaal hebben bijgedragen aan de recente weerslag die Bitcoin en cryptocurrencies ontvangen.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Hij wees er echter op dat de zorgen van Musk terecht zijn en dat de crypto-industrie manieren moet vinden om met de opgeworpen problemen om te gaan. Hij verklaarde dat de industrie manieren moet vinden om Bitcoin (BTC / USD) een energievriendelijke cryptovaluta te maken.

Proof-of-stake gebruiken om de energievraagstukken van crypto’s op te lossen

Proof-of-stake (POS) technologie is beschreven als de alternatieve optie voor de crypto-industrie die het gebruik van fossiele brandstof voor cryptomining kan elimineren. Sun wees erop dat de Tron Foundation POS-technologie gebruikt, die het energieverbruik in de industrie met 99,9% aanzienlijk kan verlagen. Hij beweerde,

Met proof-of-stake heb je geen mijnbouwmachines nodig om blokken te produceren.

Crypto is overgegaan van vroege adoptie naar reguliere acceptatie

Toen hem werd gevraagd naar zijn mening over de toekomst van cryptocurrencies, verklaarde Sun dat de industrie, ondanks de huidige uitdagingen, een grotere institutionele en consumentenbelang zal zien. Hij gelooft dat de crypto-industrie zich nog in de kinderschoenen bevindt. Sun voegde eraan toe dat niet-vervangbare tokens (NFT) een gemakkelijke manier zijn om te begrijpen hoe blockchain werkt.

De NFT industrie bevindt zich ook in de beginfase en zal naar verwachting snel groeien. “Ik denk dat we dit jaar de eerste 1 miljoen verzamelaars van NFT zullen zien”, zei hij, erop wijzend dat het aantal in de komende 5 tot 10 jaar zal groeien tot ongeveer 100 miljoen.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
7/10
67% van particuliere CFD accounts verliezen geld