Wat zijn de beste cryptocurrencies in de gamingsector?

By: Milko Trajcevski
Milko Trajcevski
Milko maakt gebruik van zijn passie voor cryptocurrencies en leert beleggers elke dag iets nieuws. In zijn vrije tijd… read more.
on mei 31, 2021
  • De inkomsten uit de wereldwijde pc-gamingmarkt in 2020 werden geschat op bijna $37 miljard.
  • Decentraland heeft een marktkapitalisatie van meer dan $1,2 miljard.
  • Enjin Coin heeft een marktkapitalisatie van $1,3 miljard.

De pc-gamingmarkt werd geschat op bijna $ 37 miljard in 2020. Het is geen wonder dat veel cryptocurrency projecten de game-industrie proberen te innoveren door middel van blockchain technologie. Het belangrijkste probleem met de meeste games is het feit dat ze gecentraliseerd zijn. Op een bepaald moment worden servers voor een specifiek spel waar u van houdt, afgesloten en zijn uw in-game items verdwenen.

Er zijn echter projecten die proberen dingen door elkaar te halen en deze waarde terug te brengen naar de speler, zoals Decentraland MANA / USD en Enjin Coin ENJ / USD.

Moet u investeren in Decentraland?

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Decentraland is een virtual reality platform aangedreven door de Ethereum blockchain en stelt gebruikers in staat om content en applicaties te creëren, te ervaren en er geld mee te verdienen door percelen grond te kopen waarop ze later kunnen bouwen.

Decentraland handelde op 31 mei tegen $ 0,79. Een maand geleden had het een waarde van $ 1,48 terwijl het in maart handelde tegen $ 1,02. Dit impliceert dat de cryptocurrency een paar moeilijke maanden had.

Als we echter verder gaan, kunnen we zien dat Decentraland eind februari op $ 0,23 handelde. Met andere woorden, Decentraland investeerders die sinds februari munten bezitten, staan ondanks de recente zwakte nog steeds meer dan 240% gestegen.

Dit betekent dat u in Decentraland zou moeten investeren als u het rond de $ 0,80 ziet, vanwege het feit dat het gemakkelijk kan groeien tot meer dan $ 1,20. Als u het echter onder $ 0,50 ziet dalen, is het misschien niet zo verstandig om te investeren en moet u wachten op tekenen dat het verkoopmomentum is beëindigd.

Moet u in Enjin Coin investeren?

Enjin Coin is een project van Enjin, een bedrijf dat een ecosysteem biedt van onderling verbonden, op blockchain gebaseerde spelproducten. Het Enjin netwerk is een sociaal spelplatform waar gebruikers websites en clans kunnen maken, chatten en virtuele itemwinkels kunnen hosten. Het is ook gebaseerd op de Ethereum blockchain en is een ERC-20 token.

Enjin Coin handelde op 31 mei $ 1,56 en is de afgelopen maand met meer dan 40% gedaald. Net als bij Decentraland is Enjin Coin aanzienlijk hoger in vergelijking met waar het in februari werd verhandeld. Concreet is Enjin Coin nu 178,57% meer waard dan begin 2021.

U zou in Enjin Coin moeten investeren als u het op $ 1,50 ziet, omdat het vóór de val een stabiele stijging had, maar als u het onder $ 1 ziet, is het misschien tijd om in iets anders te investeren, maar u moet Enjin behouden in uw volglijst.

De toekomst van gaming

De videogame industrie is verreweg een van de grootste entertainmentindustrieën ter wereld. Iedereen is momenteel thuis en geniet hier en daar van een videogame, en de volgende grote sprong in deze vorm van entertainment zal ongetwijfeld deze gedecentraliseerde technologie zijn. U heeft nu een beetje inzicht gekregen in hoe de markt zowel in waarde is gegroeid als in waarde is gedaald, maar als u een fervent gamer bent en denkt dat de industrie ook binnen de crypto sfeer zal blijven stijgen, kunnen deze munten waardevolle investeringen zijn. .

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
7/10
67% van particuliere CFD accounts verliezen geld