Miami zal de grootste cryptocurrency conferentie ooit organiseren

By: Jinia Shawdagor
Jinia Shawdagor
Jinia is een cryptocurrency- en blockchain-enthousiasteling gevestigd in Zweden. Ze houdt van alles wat positief is, reizen en vreugde… read more.
on jun 1, 2021
  • Het evenement vindt plaats van 3 tot 5 juni in het Mana Convention Center.
  • Sprekers zijn onder meer Francis Suarez en Jack Dorsey, naast andere experts.
  • De organisatoren werkten samen met BitBasel om lokale artiesten een BTC muurschildering te laten maken.

De stad Miami is van plan om deze week de grootste cryptoconferentie tot nu toe te organiseren. Het evenement “Bitcoin 2021” is bedoeld om de blockchain te vieren en technische verbeteringen te verkennen, terwijl mensen tegelijkertijd de kans krijgen om BTC in real-life applicaties te gebruiken. De conferentie vindt plaats in het Mana Convention Center in de wijk Wynwood in Miami en begint op 3 juni en loopt tot en met 5 juni.

De conferentie zal meerdere keynotesprekers bevatten, waaronder de CEO van Twitter, Jack Dorsey, en de pro-crypto burgemeester van Miami, Francis Suarez. Naar verluidt verwachten de organisatoren van het evenement dat het meer dan 50.000 bezoekers zal aantrekken, vooral nu Miami zichzelf positioneert als een cryptohub.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Hoewel het evenement aanvankelijk gepland was van 30 april tot 1 mei in Los Angeles, veranderden de organisatoren de locatie en data vanwege toenemende bezorgdheid over het strenge COVID-19 beleid in Californië. Albert Garcia, de voorzitter en mede-oprichter van de Wynwood BID, waardeerde deze verandering en zei dat Wynwood een perfecte buurt was om een dergelijk evenement te organiseren. Hij legde uit waarom hij dat dacht en zei dat de tech-scene in de buurt de afgelopen 10 jaar aanzienlijke vooruitgang heeft geboekt.

Een uniek platform om Wynwood’s innovativiteit te demonstreren

Hij voegde eraan toe dat geselecteerd worden om zo’n groot evenement te organiseren, de evolutie van de buurt tot het centrum van Zuid-Florida voor artiesten en innovators zou versterken. Garcia merkte verder op dat Wynwood veerkracht heeft getoond sinds het begin van de COVID-19 pandemie en dat het nu klaar is om bezoekers te verwelkomen, te beginnen met dit persoonlijke evenement. Voor degenen die het evenement zullen sieren, belooft Garcia een rijke ervaring die bestaat uit openlucht tentoonstellingen van het Wynwood Arts District.

Als onderdeel van de Bitcoin 2021 conferentie hebben de organisatoren de handen ineengeslagen met een van hun lokale partners BitBasel. Door deze samenwerking hebben het bedrijf en de organisatoren lokale kunstenaars de opdracht gegeven een 120-inch muurschildering te maken die de geschiedenis van BTC, de verandering in de loop van de tijd en de impact die het de afgelopen jaren heeft gehad, laat zien. De artiesten en de organisatoren zullen de muurschildering vervolgens van 3 tot 4 juni buiten de zaal hangen.

Dit nieuws komt terwijl Miami blijft werken om een cryptohub te worden. Dit omvat ook burgemeester Suarez die voorstelt een systeem in te voeren waarmee de inwoners van de stad belastingen en toeslagen in BTC kunnen betalen. De privésector van de stad omarmt ook de snelgroeiende activaklasse met de aankondiging van Arte Surfside dat het BTC zou accepteren als betaling voor zijn luxe woningen.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
7/10
67% van particuliere CFD accounts verliezen geld