Maakt de innovatie van Binance BNB een goede investering?

By: Milko Trajcevski
Milko Trajcevski
Milko maakt gebruik van zijn passie voor cryptocurrencies en leert beleggers elke dag iets nieuws. In zijn vrije tijd… read more.
on jun 4, 2021
  • Binance is een van 's werelds grootste cryptocurrency beurzen.
  • Het bedrijf introduceert op consistente basis nieuwe functies die het netwerk verbeteren.
  • Het heeft veel succes gekend via zijn Launchpad en Launchpool

Gedurende de afgelopen week kaatste Binance Coin BNB/USD terug van onder de $240 om te handelen in de buurt van het $400 niveau. Dit is een direct antwoord op de nieuwe functies van Binance die de algehele functionaliteit van de beurs verbeteren en gebruikers verschillende manieren bieden waarop ze het BNB token kunnen gebruiken om meer crypto te verdienen.

Ondanks het recente momentum is BNB nog steeds ver verwijderd van het niveau van $600 dat eind april werd gezien. Maar er kan voor worden gepleit dat BNB zich herstelt en op zijn minst het $500 niveau op korte termijn opnieuw test en uiteindelijk boven zijn hoogste niveau ooit handelt.

Hoe Bridge V3 de toon zet voor BNB

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Als we naar de geschiedenis kijken, steeg de waarde op 21 april tot $ 603 rond de interesse in de Launchpad projecten. Dit is dezelfde tijd dat het Launchpad project “FC Barcelona Fan Token” eindigde, waar meer dan 5 miljoen BNB werd vastgelegd met meer dan 62 duizend deelnemers.

Binance heeft op 25 april Bridge V3 uitgebracht. De brug is een project dat tot doel heeft de interoperabiliteit tussen verschillende blockchains te vergroten. Het gaat nog een stap verder in het verbreden van de invloed van Binance Bridge buiten de Binance Smart Chain en opent een geheel nieuw cross-chain DeFi-ecosysteem voor de hele gemeenschap.

Naast deze projecten heeft u echter de Binance Launchpool, waarmee BNB gebruikers hun tokens kunnen gebruiken om gratis nieuwe te bewerken. Er zijn tot nu toe 18 projecten geweest, met ATA, een gedecentraliseerd serviceprotocol dat een privacymiddleware-laag biedt voor dApps als de nieuwste van hen, met nog 27 dagen om het te bewerken.

Het vorige project, TLM, een gesimuleerde economie waarin spelers concurreren met NFT’s, eindigde op 7 mei.

Op weg naar de tweede helft van 2020 zouden de recente Launchpad projecten BNB moeten helpen op te tillen, omdat het BNB houders stimuleert om de ontwikkeling van crypto-startups te financieren, wat in de loop van de tijd veel meer use-cases voor de Binance beurs zal genereren en nieuwe gebruikers zal aantrekken, waardoor de totale waarde nog hoger wordt.

Moet u BNB kopen?

BNB handelde vrijdag op het niveau van $ 375 en dit is een goed startpunt om BNB te kopen en erop te blijven zitten. Totdat een nieuw project, update of aankondiging van het bedrijf er weer enig licht op werpt, zoals het introduceren van nieuwe crypto-vermeldingen binnen de maand, het hosten van evenementen, wat ze elke maand doen, kan het een verstandig moment zijn om mogelijk te investeren.

Afgezien van nieuwe projecten, blijft Binance zich onderscheiden van zijn collega’s door te luisteren naar wat klanten willen. Binance noteerde bijvoorbeeld op vrijdag NuCypher (NU) en opende de handel voor handelsparen NU/BTC, NU/BNB, NU/BUSD en NU/USDT.

Op 6 juni opent Binance de handel voor XVG/USDT, ATM/BUSD, CELR/BUSD, FTM/BUSD, KAVA/BUSD, RLC/BUSD, THETA/BUSD, WIN/BUSD, XEM/BUSD en ZEN/BUSD paren, wat de prijs opnieuw zou kunnen opdrijven.

De beurs introduceert voortdurend nieuwe handelsparen en brengt nieuwe technologieën naar de tafel die pieken kunnen veroorzaken in termen van hype, wat onvermijdelijk de prijs omhoog zou moeten drijven.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
7/10
67% van particuliere CFD accounts verliezen geld