Ad

Theta mainnet lancering nadert: THETA en TFUEL prijzen stijgen

Door:
op Jun 8, 2021
Listen
  • De twee munten van Theta schoten onlangs omhoog met respectievelijk 50 en 71%.
  • De stijging werd veroorzaakt door een reeks zeer positieve gebeurtenissen.
  • Theta zal naar verwachting ook V3 van zijn mainnet uitbrengen, en de anticipatie duwt de prijzen omhoog.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google News om notificaties te ontvangen >

Meestal zal elke cryptocurrency het gedrag van Bitcoin volgen, wat meestal betekent dat u ook in harmonie moet handelen met de rest van de cryptomarkt. Echter, zoals de meeste mensen waarschijnlijk weten, kunnen belangrijke individuele ontwikkelingen ertoe leiden dat munten hun gedrag veranderen en zich heel anders gedragen dan hun leeftijdsgenoten.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

Groot partnerschapsnieuws of grote protocol-upgrades zouden meestal voldoende zijn, en twee voorbeelden van deze regel zijn nu te zien. Hoewel het grootste deel van de markt nog steeds pijn heeft van de recente prijscrash en zich zeer langzaam begint te herstellen, zijn twee altcoins onlangs op eigen kracht gestegen vanwege de aanstaande lancering van het mainnet.

De munten in kwestie zijn Theta (THETA/USD) en Theta Fuel (TFUEL/USD). Het mainnet van het Theta protocol zou naar verwachting op 30 juni gelanceerd worden, waardoor de oorspronkelijke munten van het project omhoogschoten. THETA zelf steeg met ongeveer 50%, terwijl TFUEL met maar liefst 71% steeg voor de lancering van Mainnet 3.0.

De prijzen van de tokens begonnen te groeien, zelfs toen mei ten einde liep, direct nadat het project onthulde dat de CAA (Creative Artists Agency) de nieuwste validator-node-operator is. Het innovatieve bureau is een groot voorstander van talenten en sport, en dus zorgde de deelname aan het netwerk van Theta voor behoorlijk wat aandacht voor het project.

Daarna introduceerde het project ook gedelegeerd inzetten met één klik voor zijn webportemonnee, wat ook hielp de opwinding onder de leden van zijn gemeenschap te vergroten. De nieuwe methode is uiterst eenvoudig en stelt gebruikers in staat om met een druk op de knop een rendement te behalen, wat ideaal is voor houders, of ze nu ervaren of nieuwe investeerders zijn.

Om te kunnen deelnemen aan staking, moeten houders natuurlijk minstens 1.000 THETA tokens bezitten, die ongeveer $ 9.750 waard zijn, dus dit is niet precies voor iedereen beschikbaar. Toch was op 6 juni meer dan 60% van de circulerende tokens van THETA opgesloten, en de vermindering van het aanbod zorgde er natuurlijk voor dat de prijs omhoogschoot.

Sterker nog, het zal het waarschijnlijk mogelijk maken om hoog te blijven, omdat voor staking gebruikers hun tokens voor een bepaalde periode moeten vergrendelen.

Op 7 juni bracht het project Theta-protocol v2.4.0 uit, dat een aantal updates bevatte. Ten slotte nadert de nieuwe versie van het mainnet, en dus blijven de tokens gewoon stijgen.

Ad

Op zoek naar eenvoudig te volgen handelssignalen voor crypto, forex en aandelen? Maak handelen eenvoudig door ons team van pro-traders te kopiëren. Consistente resultaten. Meld je vandaag nog aan bij Invezz Signals.

Learn more
THETA Theta Fuel Crypto