Is VeChain (VET) een goede investering in juni?

Door:
op jun 9, 2021
  • VeChain is een blockchain die bedoeld is om supply chain management eenvoudiger te maken.
  • Het wordt gebruikt door grote bedrijven om hun goederen te volgen.
  • VeChain is in 2015 opgericht door Sunny Lu, de voormalige CIO van Louis Vuitton China.

VeChain VET/USD is een blockchain die een einde wil maken aan de namaak van goederen. In wezen is VeChain een fraudebestrijdingstechnologie die de cryptocurrency-ruimte gebruikt om bedrijven supply chain-beheerdiensten te bieden om zo ongeveer alles bij te houden.

Het maakt gebruik van gedistribueerd bestuur naast de Internet of Things (IoT) technologie om een ecosysteem te creëren dat grote problemen met supply chain management oplost.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

VET heeft een katalysator voor groei

Het VeChain PoA 2.0 testnet draaide op 2500 Txs per blok. Op dat moment werd geschat dat het testnet 21,6 miljoen transacties regelmatig zou kunnen verwerken.

VeChainThor versie 1.5 activeerde de hard fork die bekend staat als ETH_IST en zorgde voor de compatibiliteit van VeChain met de nieuwste virtuele Ethereum machine. Deze hard fork vereiste dat alle knooppunten moesten upgraden naar de nieuwste versie van de protocolsoftware.

Op 4 juni kondigde VeChain aan dat ze samen met DNV het Renji Hospital in China in staat stellen om de allereerste blockchain-enabled IVF-service-app, bekend als MyBaby, te lanceren.

Dit is een reactie op de emotionele en stressvolle reis van het IVF-proces voor vrouwen en gezinnen op wereldschaal. Volgens onderzoek ligt de IVF-markt van China op schema om in 2025 $ 2,8 miljard te overschrijden, dus als VeChain hier deel van uitmaakt, wie weet dan hoe ver de waarde ervan tegen 2025 ook kan stijgen.

Investeren in de toekomst van itembeheer

VET is het cryptocurrency token waarin u kunt investeren en dient als een waardevermeerdering binnen de blockchain zelf. Het token kan waarde over de blockchain overbrengen en zelfs slimme contracten activeren.

Er is ook een tweede token bekend als VeChainThor Energy of VTHO, dat werkt als gas dat de slimme contracttransacties aandrijft, en dit token is niet publiekelijk beschikbaar.

Wanneer meer bedrijven VeChain functionaliteit in hun systemen gaan implementeren, zoals de samenwerking met DNV in het Renji Hospital om een voorbeeld te noemen, kunnen de VET-tokens mogelijk veel winstgevender worden om vast te houden en op een later tijdstip te verkopen.

Tegen het einde van het jaar zouden we mogelijk veel meer interesse in de blockchain kunnen zien vanwege de recente upgrade en een hard fork, en voor $ 0,1105 zou het een waardevolle investering kunnen zijn, gezien het feit dat we het op 18 april tot een waarde zagen stijgen van $ 0.2546, 130% hoger dan nu.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
10/10
67% van CFD accounts verliezen geld