Is het de moeite waard om MDX te kopen voor $2?

By: Milko Trajcevski
Milko Trajcevski
Milko maakt gebruik van zijn passie voor cryptocurrencies en leert beleggers elke dag iets nieuws. In zijn vrije tijd houdt hij… read more.
on jun 10, 2021
  • MDEX is een gedecentraliseerd handelsprotocol dat in januari 2021 is gelanceerd.
  • Het is een gedecentraliseerd, geautomatiseerd marktmaker (AMM) protocol.
  • Deflatoire tokenomics van MDEX houden MDX duurzaam.

MDEX is een geautomatiseerde marktmaker. Het werkt via dual mining mechanismen en biedt zelfs een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO). Daarnaast krijgen gebruikers ook beloningen, en het kan zelfs worden gebruikt als een platform voor fondsenwerving en biedt goedkope en snelle transacties.

Het is in wezen gebaseerd op het concept van pools, waarbij MDEX BSC de voordelen van de lage transactiekosten op de Binance Smart Chain en het Ethereum ecosysteem combineert. U kunt deelnemen aan het mijnbouwmechanisme van liquiditeitsmijnbouw en handelsmijnbouw.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Laten we, met dat alles in gedachten, dieper in MDEX duiken en kijken of het de moeite waard is om vandaag nog te kopen.

MDEX biedt u functies zoals Swap, Pool en Trading, waarbij u voor elke transactie op MDEX het governancetoken MDX als beloning kunt ontvangen. Verder kunt u ook uw LP-tokens of enkele token inzetten in MDEX om MDX beloningen te verdienen.

MDEX zal ook de overeenkomstige populatie van dagelijkse platforminkomsten overboeken naar de fondspool die moet worden teruggekocht, waar gebruikers de mogelijkheid hebben om HMDX of MDX te ontvangen door MDX/HMDX LP, MDX/WBNB LP en MDX uit te zetten.

Hoe MDEX historisch gezien presteerde

Op 22 februari, zag MDX haar all-time high van $ 9,57, toen Huobi Global aankondigde dat het zijn AMA zitting zal hosten op 23 februari. Rond maart daalde de waarde echter onder $ 4 en daar bleef het tot april.

Sinds MDEX op 8 april BSC trading mining lanceerde, namen de DEX-handelsgegevens toe en ook de waarde ervan.

De BSC-liquiditeitsmijnbouw van MDEX werd diezelfde dag ook gelanceerd. Hier had MDX een waarde van $ 4,20, wat het bijna twee keer waardevoller maakte dan het nu is.

Op 9 juni kondigde Mdex hun samenwerking aan met Injective Labs, de makers achter het Injective Protocol waarmee je onbeperkt toegang hebt tot onbeperkte DeFi-markten. Na deze aankondiging zou u $MDX kunnen verdienen door INJ-BUSD LP-tokens uit te zetten op het BSC-netwerk van MDEX.

Op 10 juni kondigde Binance aan dat u 30% APY op MDX kunt verdienen met Binance besparingen. MDEX heeft ook een update uitgegeven waarin staat dat ze de campagne “Burning Black Hole” zullen optimaliseren en de lancering van dual mining op Boardroom opnieuw zullen plannen.

Dit betekent dat er ontwikkeling is binnen het gehele MDEX ecosysteem en als zodanig worden er meer projecten aan het MDEX netwerk toegevoegd. Dit kan leiden tot een grotere interesse in zijn MDX token vanwege het feit dat het zowel voor governance vereist is.

Kan dit mogelijk leiden tot een waardestijging en is dit het juiste moment om MDX te kopen? Dat zoeken we uit.

Wat is een goede prijs om MDX te kopen?

Op 10 juni werd MDX verhandeld op $2,12. De laatste keer dat we MDX op meer dan $ 3 zagen handelen, was op 12 mei.

Historisch gezien heeft het tussen $ 3 en $ 4 gehandeld. Dit betekent dat het voor $ 2,12 een waardevolle investering kan zijn, vooral als u rekening houdt met de toegenomen interesse in MDEX als geheel, evenals de recente aankondiging van het rendement van 30% van Binance.

Gebruikers en investeerders bij Binance kunnen veel interesse tonen in MDX, waardoor de prijs omhoog gaat. Hoewel het nooit zeker is, is het redelijk om aan te nemen dat het niveau van $ 2 een ondersteuningsniveau vertegenwoordigt dat zou moeten behouden op basis van historische handelspatronen en gunstige recente ontwikkelingen.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
7/10
67% van particuliere CFD accounts verliezen geld