Is SushiSwap (SUSHI) het waard om te kopen in juni?

Door:
op Jun 12, 2021
Listen
  • SushiSwap is een geautomatiseerde marktmaker (AMM).
  • De munt werd in september 2020 gelanceerd als een fork van Uniswap.
  • De belangrijkste populariteit is onder andere DeFi-handelaren.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google News om notificaties te ontvangen >

SushiSwap SUSHI/USD is gemaakt door een pseudoniem die gezamenlijk Chef Nomi worden genoemd. Het is software die op Ethereum draait en die een netwerk van gebruikers stimuleert om een platform te exploiteren waar ze cryptocurrency-activa kunnen kopen en verkopen.

Het maakt gebruik van een verzameling liquiditeitspools, waar gebruikers de activa moeten opsluiten in slimme contracten, en handelaren kunnen vervolgens cryptocurrencies in de pools kopen en verkopen, waarbij ze het ene token voor een ander token verwisselen in het proces.

In de SushiSwap Farms dragen liquiditeitsverschaffers bij aan de SushiSwap-pools door hun Ethereum-portemonnee te koppelen aan de landbouwsoftware waar ze hun activa opsluiten in een slim contract.

De cryptocurrency van SushiSwap, bekend als SUSHI, speelt een rol bij het onderhoud en de exploitatie van het netwerk.

Gebruikers die SUSHI hebben, hebben een hand in het beheer van het protocol door te kunnen stemmen over voorstellen die mogelijk het hele ecosysteem kunnen verbeteren en iedereen kan een voorstel indienen waarop gebruikers kunnen stemmen. Gebruikers met SUSHI kunnen ook een deel van de vergoedingen verdienen die door het netwerk worden gegenereerd door ze uit te zetten in de xSUSHI pool.

De evolutie van SushiSwap

Op 31 mei maakte SushiSwap een verhuizing naar het Layer 2 scaling platform Arbitrum in een poging om de dure netwerk vergoedingen Ethereum heeft voorkomen. Arbitrum is op 28 mei gelanceerd voor mainnet.

Op 10 juni kondigde SushiSwap een samenwerking aan met Karate Combat, de wereldleider in full-contact professionele karatecompetitie. Deze samenwerking is bedoeld om SushiSwap in de Karate Combat-vechtscène te brengen voor de eerste vier afleveringen van Karate Combat Season Three, die in juli in première gaan.

Op 11 juni kondigde het Volatility Protocol aan dat het zijn governance-token zal aanbieden in MISO Launchpad op SushiSwap. De VOL token zal worden aangeboden in deze veiling op 14 juni.

Met al deze implementaties en samenwerkingen kan worden verwacht dat de prijs zal stijgen vanwege de toegenomen vraag naar hun native token SUSHI. De overstap naar Arbitrum kan effect hebben op de waarde, net als de samenwerking met Karate Combat en het Volatility Protocol.

Moet u SUSHI kopen?

De verlaagde vergoeding met de overstap naar Arbitrum zal ook zeker veel mensen verleiden om vanaf andere platforms over te stappen naar SushiSwap.

Door de samenwerking met Karate Combat krijgt SushiSwap wereldwijde bekendheid via de online kanalen van Karate Combat. Dit heeft de mogelijkheid om de populariteit te vergroten, de vraag naar SUSHI te vergroten en de prijs van SUSHI te laten stijgen.

Aan de andere kant van het spectrum is VOL het governance-token van het Volatility Protocol, en zodra het wordt aangeboden op het MISO Launchpad, zal het zeker ook wat grip krijgen.

Deze ontwikkelingen hebben het potentieel om de waarde van SUSHI naar $20 of zelfs meer te brengen als ze succesvol zijn en veel belangstelling wekken. Tegen het einde van 2021 zou een meer realistische voorspelling in de trant van $ 15 zijn vanwege de overstap naar Arbitrum en de samenwerking met Karate Combat, die veel nieuwe gebruikers zal opleveren.

Op het huidige niveau van ongeveer $ 9,50 kan het een waardevolle investering zijn als u er voor de lange termijn in zit, maar doe altijd uw due diligence voordat u investeert.

Ad

Begin makkelijk met crypto door de crypto signalen en grafieken te volgen van de professionele trader Lisa N Edwards. Schrijf je vandaag in voor makkelijk te volgen trades voor vele altcoins bij GSIC.