Moet u Hedera Hashgraph kopen? Investeren in een beheerd netwerk

By: Milko Trajcevski
Milko Trajcevski
Milko maakt gebruik van zijn passie voor cryptocurrencies en leert beleggers elke dag iets nieuws. In zijn vrije tijd… read more.
on jun 17, 2021
  • Hedera Hashgraph is in 2010 gemaakt door Leemon Baird.
  • De release vond plaats in juli 2017.
  • Het kan 10.000 transacties per seconde aan.

Hedera Hashgraph is een cryptocurrency netwerk dat tot doel heeft te dienen als een platform waarmee iedereen de mogelijkheid heeft om transacties uit te voeren en applicaties te implementeren. Het belangrijkste verschil is het feit dat een groep bedrijven toezicht houdt op de software.

Het netwerk ondersteunt hoge transactiesnelheden voor de HBAR cryptocurrency, maar alleen goedgekeurde nodes mogen deelnemen aan het bepalen van de transactiegeschiedenis.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Wat de governance betreft, wordt de Hedera Hashgraph bestuurd door een orgaan dat bekend staat als de Hedera Governing Council, die is belast met het beheer van de consensusknooppunten die de transactievolgorde bepalen. Er zitten veel leden in deze raad, waaronder namen als Google en IBM.

De HBAR cryptocurrency wordt gebruikt om het Hedera Hashgraph netwerk van stroom te voorzien, wat betekent dat de gebruikers het activum moeten kopen om transacties uit te voeren en de applicaties te bedienen. Het aanbod van de HBAR tokens is vastgesteld op 50 miljard.

De keten van ondersteuning

Op 25 mei kondigde Animoca Brands aan dat het door de overname van Helix Accelerator een overeenkomst is aangegaan met Hedera Hashgraph om gedistribueerde grootboek gebaseerde gamingprojecten te ontwikkelen. Ze zullen Helix Wrap ontwikkelen en lanceren, een onafhankelijk en gedistribueerd online gamingplatform. Hier was de waarde van HBAR $ 0,25.

Op 15 juni begon Bitrue met het ondersteunen van het Hedera Hashgraph netwerk. Met andere woorden, ze hebben de HBAR munt, die het netwerk aandrijft, toegevoegd aan het ondersteunde muntenrooster. Hier zagen we de waarde op $ 0,21.

Met andere woorden, we kunnen zien dat bedrijven de technologie beginnen te gebruiken om projecten zoals games te ontwikkelen, en we kunnen zien dat het HBAR token wordt ondersteund door toonaangevende digitale activa beurzen. Dit zou kunnen leiden tot een toename in populariteit en een grotere aantrekkingskracht voor het token vanwege het feit dat het meer use-cases zal hebben.

Moet u HBAR kopen?

Op 17 juni wordt HBAR gewaardeerd op $ 0,20.

Gezien het feit dat het wordt gebruikt om verschillende technologieën te ontwikkelen en wordt gebruikt in projecten zoals games en sinds kort ook wordt toegevoegd aan verschillende digitale activa beurzen, kunnen we de prijs de volgende maand zien stijgen tot $ 0,25.

Gezien het feit dat HBAR het jaar begon met slechts $ 0,03, heeft het tot nu toe een exponentiële groei doorgemaakt, en het zou een waardevolle investering kunnen zijn van $ 0.20 als u verwacht dat de prijs zal stijgen. We kunnen de prijs zelfs naar $ 0,30 of zelfs $ 0,40 zien gaan, afhankelijk van het succes van de geplande projecten voor het netwerk.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
7/10
67% van particuliere CFD accounts verliezen geld