Is SwissToken het kopen waard? Een diepgaande kijk op een rijkdomtoken

By: Milko Trajcevski
Milko Trajcevski
Milko maakt gebruik van zijn passie voor cryptocurrencies en leert beleggers elke dag iets nieuws. In zijn vrije tijd… read more.
on jun 18, 2021
  • SwissBorch (CHSB) zou het volgende grote underdog token voor persoonlijke financiën kunnen zijn.
  • Als het boven de $0,60 stijgt, kan de volgende stap $0,75 zijn.
  • CHSB zag het hele jaar een enorme waardegroei, voordat het weer terugviel.

SwissBorg CHSB/USD, een op Ethereum gebaseerd ERC-20 token beveiligd door een proof-of-stake (PoS) consensus, is verzwakt van $ 1,07 op 27 mei naar $ 0,63 op 18 juni. Deze daling kan echter tijdelijk zijn, en SwissBorg staat op het punt te herstellen.

SwissBorg toonde meerdere groeikatalysatoren in 2021

SwissBorg werd in 2017 gelanceerd met de bedoeling een revolutie teweeg te brengen in Zwitsers private banking door slimme contracten te gebruiken om een gedecentraliseerd netwerk voor persoonlijke financiën te creëren.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

De belangrijkste manier waarop SwissBorg werkt, is via zijn multi-utilitaire CHSB token, waarmee gebruikers verschillende acties op het netwerk kunnen uitvoeren. CHSB heeft ook een opbrengstprogramma, community-index, Protect and Burn, wat leidt tot een afname van het aanbod en het uitzetten, die allemaal bijdragen aan het gebruik en uiteindelijk de waarde ervan.

De makers lanceerden ook een SwissBorg Wealth app, die gebruikmaakt van MPC-sleutelloze technologie en waarmee gebruikers binnen enkele seconden kunnen wisselen tussen FIAT en cryptocurrencies. Tijdens de initiële muntaanbieding (ICO) werden 1 miljard CHSB tokens gedolven en vrijgegeven.

Op 13 mei versnelde SwissBorg de groei en koos voor Open Payd’s banking-as-a-service platform in Europa. Dankzij dit platform kon een volledig pakket financiële diensten naadloos worden geïntegreerd in de gebruikerservaring, wat leidde tot hogere verwerkingssnelheden en lagere operationele kosten om de verdere groei van het bedrijf te ondersteunen. Dit liet zien hoe ver de technologie in Europa wordt geïmplementeerd, wat tot groei heeft geleid. Hier werd CHSB gewaardeerd op $ 1,11.

Op 16 juni deelden SwissBorg’s CSO en mede-oprichter Anthony Lesoismier investeringsparels voor crypto investeerders, waar hij inzichten besprak over risicobeheer, position-sizing en andere investeringsoverwegingen.

“Ik denk dat we een denksysteem hebben dat mensen niet aanmoedigt om zelf na te denken. Laat me u een voorbeeld geven: als u naar een professionele belegger gaat, zal hij u vertellen dat u moet diversifiëren. Dus u moet zoveel geld nemen om te investeren, en u moet een beetje van dat en een beetje van dat nemen. En daarom, zelfs als u er niet in gelooft, moet u investeren.”

Dit verhoogde de interesse in het CHSB token, zoals mensen er nu over praten. Op 17 juni kondigde SwissBorg zijn steun voor XRP aan. Met de mobiele app konden mensen cryptocurrencies kopen, verkopen en uitwisselen, waarvan de nieuwste XRP is. Dit betekent op zijn beurt dat de SwissBorg gebruikers het handelsproces kunnen starten met nog een andere cryptocurrency die de vraag naar CHSB zou kunnen opdrijven.

Op 18 juni werd CHSB gewaardeerd op $ 0,63. Het kan een sterk verkoopsignaal zijn als de prijs onder het ondersteuningsniveau van $ 0,50 daalt. Met de toevoeging van nieuwe cryptocurrencies aan de mobiele app en de samenwerking met het banking-as-a-service-platform van Open Payd in Europa, zouden we echter ook kunnen zien dat meer kopers profiteren van de recente zwakte door CHSB nu voor de lange termijn te kopen heeft veel zin.

We kunnen verwachten dat CHSB op korte termijn zal herstellen tot $ 0,75 en op de langere termijn zijn hoogtepunten opnieuw zal testen.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
7/10
67% van particuliere CFD accounts verliezen geld