Is Stacks (STX) een goede investering in juni?

By: Milko Trajcevski
Milko Trajcevski
Milko maakt gebruik van zijn passie voor cryptocurrencies en leert beleggers elke dag iets nieuws. In zijn vrije tijd… read more.
on jun 24, 2021
  • STX heeft de afgelopen 24 uur een bullish run gezien.
  • De recente Paycoin integratie kan een indicatie zijn van het toekomstige potentieel.
  • Hoewel het misschien niet snel in de buurt van zijn hoogste punt komt, zou het een gestage rally kunnen zien.

Stacks STX/USD heeft veel recente activiteit en use-cases gezien, waardoor de prijs is gestegen.

Op 14 juni kondigde Stacks aan dat ze samenwerken met Paycoin om Stacks te integreren met de Paycoin app. Dit betekent dat gebruikers de mogelijkheid krijgen om BTC te verdienen en STX en BTC gemakkelijk in de app zelf uit te geven. Met andere woorden, de gebruikers kunnen STX vasthouden en winsten in Bitcoin in de applicatie innen, en alle transacties zullen rechtstreeks in de app plaatsvinden.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Op 22 juni leerden we over 25 teams die projecten bouwen met behulp van de Stacks Accelerator. Dit zette Stacks wat meer op de kaart omdat dit internetproject draait om slimme contracten en gedecentraliseerde applicatiefunctionaliteit voor Bitcoin.

Op 23 juni kondigde Pravica haar samenwerking met Stacks Accelerator’s First Cohort aan. Ze sluiten zich aan bij 24 andere startups met als doel een beter internet te bouwen met Bitcoin in het Stacks ecosysteem. Dit geeft Pravica weer een boost aan succes.

Moet u nu Stacks (STX) kopen?

Als we kijken naar de recente ontwikkelingen binnen het Stacks ecosysteem, is er veel interesse. vSTX heeft het potentieel om in waarde te stijgen, vooral gezien het feit dat ze hebben aangekondigd dat het acceleratorprogramma een voortdurende inspanning is met investeringen van $ 4 miljoen in 100 bedrijven overal de komende drie jaar.

Investeren in STX en het drie jaar vasthouden totdat dit allemaal gebeurt, is misschien niet voor iedereen weggelegd. Dit komt doordat sommige beleggers de voorkeur geven aan kortetermijn investeringen en na maximaal een maand winst willen maken. Bovendien kunnen we nooit 100% zeker zijn van wat de toekomst in petto heeft, en er is geen garantie dat ze om te beginnen 100 bedrijven zullen vinden om in te investeren met unieke ideeën.

Op 24 juni had STX een waarde van $ 0,70. Als we naar 23 juni kijken, was het $ 0,64, wat een verschil van ongeveer 10% is. Even terug in de tijd, op 21 juni was de waarde $ 0,58. Dit laat een stijging zien van ongeveer 20%.

Het is redelijk om te zeggen dat de toegenomen interesse in Stacks vanwege de accelerator, de implementatie van Paycoin en de algehele activiteit zijn vruchten begint af te werpen voor vroege investeerders. Het is misschien de moeite waard om in het ecosysteem te springen en in Stacks te investeren voor $ 0,70, omdat het de potentie heeft om door de $ 1 te dringen als het momentum kan worden volgehouden.

Het heeft ook het potentieel om veel hoger te gaan nadat de investeringen van $ 4 miljoen in 100 bedrijven rendement beginnen te zien als sommige van die projecten slagen, maar dat is meer interessant voor langetermijn investeerders.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
7/10
67% van particuliere CFD accounts verliezen geld