Cardano mijlpalen stapelen zich op naarmate de uitrol van slimme contracten nadert

By: Ali Raza
Ali Raza
Ali speelt een sleutelrol in het cryptocurrency-nieuwsteam. In zijn vrije tijd reist hij graag en speelt hij graag cricket,… read more.
on jul 15, 2021
  • Cardano heeft zojuist het Alonzo White testnet gelanceerd.
  • Het project evolueert snel naar zijn hard fork van september die eindelijk slimme contracten zal uitrollen.
  • Met die prestatie zal het project een aanwezigheid kunnen vestigen in de DeFi-sector.

Al jaren speculeert de cryptogemeenschap over het potentieel van Cardano (ADA/USD), een project dat op een gegeven moment zelfs een potentiële Ethereum Killer werd genoemd. Het project beloofde lang geleden veel, alleen om jaren in ontwikkeling te zijn. In tegenstelling tot veel andere projecten die hetzelfde deden, is Cardano echter begonnen met leveren, wat bewijst dat zijn weg langzaam en stabiel is, maar betrouwbaar en van goede kwaliteit.

Cardano begon 2021 met een reeks upgrades die aantoonden dat het niet alle tijd verspilde aan ontwikkeling. In plaats daarvan is het devs-team trouw gebleven aan zijn routekaart en het project vordert nu met een formidabele snelheid en komt steeds dichter bij het bereiken van zijn potentieel.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Gisteren kondigde IOHK een succesvolle hard fork aan waarmee Cardano dichter bij het uitrollen van slimme contracten kon komen, door officieel het Alonzo White podium te betreden.

Dit is een cruciale fase voor het project waarin het aantal testers drastisch zal toenemen. Wat nog belangrijker is, het zal tal van nieuwe functionaliteiten toevoegen aan het Cardano ecosysteem.

Cardano vordert op weg naar DeFi

Ter herinnering: Cardano’s eerste Alonzo testnet – Alonzo Blue – ging eerder dit jaar, in mei, live. Nu trekt Alonzo White net zoveel, zo niet meer, aandacht. Maar zodra dit tijdperk voorbij is, gaat Alonzo volledig naar de beurs. Dit zal naar verwachting plaatsvinden in de komende Purple fase, die het beschikbaar zal maken voor exploitanten van ringpools en pioniers.

De serie testnetten is vernoemd naar Alonzo Church, een bekende wiskundige. De hard fork van Alonzo is momenteel het meest verwachte evenement in het Cardano ecosysteem en zal naar verwachting in september van dit jaar op het mainnet verschijnen. Zodra het arriveert, zal het eindelijk volledige slimme contracten naar Cardano’s PoS blockchain brengen. Dit markeert ook het einde van het Goguen tijdperk van het project en Cardano zal officieel DeFi kunnen betreden.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
7/10
67% van particuliere CFD accounts verliezen geld